Slik melder du deg på 

Snart på Keiservarden
Snart på Keiservarden Foto: Mia Marthinus Husdal

Innsjekking på toppene foregår i appen Trimpoeng, som er utviklet av et Bodøfirma. For at det skal være mulig å melde på flere samtidig, og særlig små barn eller andre som ikke har smarttelefon, gjøres påmelding og betaling i et tillegg til denne appen. Her er steg-for-steg veiledning til påmeldingen:

 1. Last ned appen Trimpoeng til din telefon (hvis du ikke har den fra før).
 2. Hvis du har en Ti på topp- eller Trimpoeng-bruker fra før, kan du gå til trinn 3. Ellers velger du "Registrer deg" og setter opp en bruker (husk passord).
 3. Gå inn på billettlenke her
 4. Velg 7-toppsturen, 3-toppstur vest (som har start fra Rønvik), 3-toppstur øst (som har start fra Bodin) eller Topptur-tilrettelagt.
 5. Bruk påloggingsinformasjon fra Trimpoeng-appen for å logge på.
 6. Velg alder og påmeldingstype (ordinær, DNT-medlem, AN-bonus eller om du har en kode). 
 7. Legg eventuelt til flere deltakere som du skal betale for. Hvis de du legger til, på forhånd har lastet ned Trimpoeng på sin telefon og laget bruker, så vil disse få opp konkurransen i sin app og kan sjekke inn med sin egen telefon når dere går turen. Hvis du melder på noen som ikke har smarttelefon eller Trimpoeng-bruker, så vil de "henge med" på dine innsjekkinger.
 8. Gå videre til valg av starttidspunkt. Velg starttidspunkt. NB! Starttidspunkt holdes av i 15 minutter slik at en rekker å gjennomføre betaling. 
 9. Les vilkårene, og kryss for at du godkjenner dem. 
 10. Gå til betaling, og fullfør. 
 11. Du får en melding på skjermen når betalingen er gjennomført. I tillegg får du både kvittering og påmeldingsbekreftelse på epost. Dette kan ta noen minutter. Sjekk også søppelpost-mappen.
 12. I Trimpoeng-appen ligger arrangementet nå under "Mine konkurranser".

Ønsker du å se eller endre starttid, eller legge til flere personer i ditt turfølge?

Bruk samme lenke som for å kjøpe startkort. Der ser du alle du har meldt på og kan redigere påmeldingen. 

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor må jeg bruke app og smarttelefon?

Vi har valgt å digitalisere 3/7-toppsturen først og fremst med tanke på smittevern. Vi kan ikke ha klippevakter på toppene når vi samtidig må overholde avstandskrav, og vi kan ikke ha tenger som mange skal ta i. I tillegg følger vi krav om å kunne spore smitte blant deltakerne i en tidsavgrenset periode etter arrangementet i tilfelle behov. Sporingsdata vil bli anonymisert etter rundt 14 dager (avhengig av fristen fra regjeringen for å kunne spore smitte blant deltakerne). 

Kan jeg kjøpe billett på BOT-kontoret?

Alle må kjøpe på nett. Dette for at vi kan følge smittevernregler der vi må registrere alle deltakere, dele alle inn i puljer og ha fullstendig kontaktinformasjon osv. Hvis du ikke har smarttelefon og ikke kan gå sammen med noen som har det, kan du kontakte BOT-kontoret for å få hjelp til å melde deg på.

Kan jeg melde på flere enn meg selv?

Ja, da oppgir du navn og telefonnumer til de andre i turfølget under kjøpsprosessen. Etter vellykket betaling får den andre personen tilgang til konkurransen i sin egen Trimpoeng-app.

Kan andre i mitt turfølge legge til 7-toppsturen i sin egen Trimpoeng-app etter påmeldingen, så de kan sjekke inn selv på toppene?

Alle som vil bruke Trimpoeng-appen på sin egen telefon må ha en bruker ved påmelding og betaling. Da legger du til telefonnummer til de andre i ditt turfølge ved påmelding, så dukker turen opp i de tilsvarende apper etter betaling. Hvis de du legger til ikke har appen/Trimpoeng-bruker/smarttelefon, så vil de "henge med" på dine innsjekkinger på toppene. 

Jeg har ikke Trimpoeng-appen eller Trimpoeng-bruker, hva gjør jeg?

Last ned appen Trimpoeng til din telefon, så kan du enkelt opprette bruker som du også benytter for å få meldt deg på. 

Jeg har ikke smarttelefon, kan jeg likevel få meldt meg på?

Kun en i turfølget må ha smarttelefon og kan melde på de andre i turfølget. Sjekk med ditt turfølge om de kan melde deg på i sin app, så er du automatisk registrert.

Jeg har glemt mitt Trimpoeng-passord, hvor finner jeg det?

Gå inn i Trimpoeng-appen. Åpne menyen og klikk på "Logg ut". Så kommer du til en login-side hvor du kan klikke på "Glemt passordet?". Skriv inn ditt telefonnummer og velg om du vil få tilsendt nytt passord på e-post (gratis) eller SMS (kr 1). Så kan du logge inn med passordet du får tilsendt og bruke samme passord for å melde deg på.

Hvor finner jeg medlemsnummeret eller abonnementsnummeret mitt?

Hvis du har DNT-appen, eller appen DNT hyttebetaling, finner du medlemsnummeret der. Ellers kan du logge inn på dnt.no og finne det på "Min side". Abonnementsnummeret til Avisa Nordland får du tak i ved at abonnenten sender sms med kodeord ANbonus til 2005 og vil få en bekreftelse på aktivt abonnement samt abonnementsnummeret.

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

Nå får du automatisk tilgang til turmålene i appen Trimpoeng under "Mine konkurranser". Det er kun mulig å sjekke inn på disse turmålene i konkurranseperioden, men listen ligger allerede klar. Du får også både kvittering og en bekreftelse på epost. Den 5. september kommer løypene til å være merket. Hvis du går en av de andre dagene, kan du følge sporet som ligger i appen. 

Jeg skal gå 7-toppsturen mens resten av gjengen vil gå 3-toppstur. Kan jeg melde på alle?

Ja, det kan du. Du må gjøre det i to forskjellige runder siden disse to arrangementene er koblet opp mot hvert sitt opplegg i appen. Meld først på deg selv og fullfør kjøpet, så logger du ut og inn på nytt med den andre deltakeren sin Trimpoeng-bruker for å melde på resten av gjengen. 

Jeg har glemt starttiden min, hvor kan jeg finne den?

Bruk samme lenke som ved påmelding. Der ser du alle du har meldt på og kan redigere påmeldingen.

Jeg har valgt et starttidspunkt, men det passer ikke likevel. Kan jeg endre starttidspunkt?

Ja. Etter at du har fullført kjøpet kan du endre til annet starttidspunkt så lenge det er ledige plasser. Bruk samme lenke som ved påmelding. Der ser du alle du har meldt på og kan endre starttidspunkt. 

Må jeg være BOT/DNT-medlem for å kunne melde meg på?

Nei, alle som har appen Trimpoeng kan melde seg på. Som DNT-medlem eller AN-bonus-kunde får du en rabattert pris. I tillegg får du mange flere medlemsfordeler hele året. 

Jeg avbrøt betalingen før den ble gjennomført, men beløpet ble trukket likevel. Hva gjør jeg nå?

Beløpet tilbakeføres innen et kvarter av systemet. Sjekk litt senere, da er beløpet tilbake på kortet ditt.