Senior

Seniorgruppa i Bodø og Omegns Turistforening er en aktiv gjeng pensjonister som stadig er ute på tur, sommer som vinter. De har dagsturer og overnattingsturer, hytteturer og av og til noen lengre turer over flere dager. Her skal det være mulig å finne en tur å bli med på for de aller fleste!           

Hvem er vi?

Seniorgruppa i Bodø og Omegns Turistforening er en gruppe som har turopplegg for de godt voksne. Turene har ingen aldersgrense, men turene går i rolig tempo og ofte på formiddagstid på hverdagene. Det er også kveldsturer og overnattingsturer i programmet, så de tilbyr et variert program med mange flotte turmål. Her er det turer som kan friste de fleste til å bli med på tur - fra rusleturer i fjæra til toppturer i fjellet, til lands så vel som til vanns! 

Litt om turene

De som kjører sammen, spleiser på bensin. Det er alltid med en turleder på turen som er kjent i området og leder gruppa, men vi tar alle ansvar for oss selv og hverandre. På våre turer er det sosiale viktig, og det er trivelig å nyte matpakka og kaffen ute med gode turvenner! Om du vil være med på en eller flere turer bestemmer du selv, vi er glade for alle som vil dele gode naTURopplevelser med oss, enten du har vært med før eller ei. 

Er det noe du lurer på?

For mer informasjon om den enkelte turen kan du ta kontakt med den/de som står oppført som turleder(e) på den aktuelle turen. Om du har spørsmål om seniorgruppa generelt kan du ringe bot-kontoret på telefon 755 21 413  eller sende en e-post til post@bot.no.  

Torsdagskaffen

Store deler av året (utenom feriene) har vi vaffeltreff kl 11.30 på BOT-kontoret  for pensjonister og andre som har lyst. Tre frivillige kommer på rundgang og lager kanskje byens beste vafler, og for 30 kr kan du spise så mye vafler du vil, og drikke kaffe sammen med en trivelig gjeng pensjonister, og de ansatte på BOT-kontoret. Her går praten om løst og fast, og vaffelgjengen ønsker nye deltakere velkommen - så det er bare å møte opp torsdager kl 11.30!

Turbilder

Her kan du se et utvalg av bilder fra turer Seniorgruppa har vært på. Du kan bla i albumet ved hjelp av pilene for å se flere bilder. Har du tatt noen blinkskudd når du har vært med på tur, kan du gjerne sende dem til post@bot.no.