Konkurranser og aktiviteter

7-toppsarrangementet legger først og fremst vekt på å gi deltagerne en positiv friluftsopplevelse sammen med andre, men når vi først har samlet så masse folk på et sted er det jo gøy å krydre med noen konkurranser og aktiviteter! God tur og heia deg!

Premiering

Alle som har betalt startkontingent og fullfører turen får diplom og en premie ved innkomst! Også barn som blir båret eller trillet gjennom løypa får turen godkjent, forutsatt at det er betalt startkontingent for dem. 

Alle som fullfører en tur denne dagen er med i trekningen av en rekke flotte premier fra ulike aktører i området, gavekort og konsertbilletter! Trekningsliste kunngjøres i Avisa Nordland rundt en uke etter turen, i tillegg til på våre nettsider. Uavhentede gevinster tilfaller 7-toppsturen.

Konkurranser og aktiviteter i løypa

Følgende konkurranser og aktiviteter kan du velge om du vil delta på når du er ute i løypa:

  • Fotokonkurranse: Merk dine 7-toppsbilder med #7toppsturen2021 når du laster dem opp på Instagram, så er du med i konkurransen når de tre beste bildene kåres! Bilder kan også leveres inn via epost til post@bot.no. Innsendingsfrist: 9. september. Det forutsettes at BOT får bruke bildene som sendes inn i markedsføring av senere 7-toppsturer.
  • Appen KulTur er en aktivitsapp for barn som gjør den enda artigere å være på tur. Last ned appen, og bruk den til å samle poeng for kilometrene dere går under turen og for aktiviteter dere utfører underveis. Eksempler på aktiviteter: Plukke blomster, klatre i et tre, finne et dyrespor, gå til et utsiktspunkt.   
  • Om du går 7-toppsturen eller 3-toppstur øst, passeres Svartvatnet mellom linken og Keiservarden. Der finner du et gjeng fra DNT ung som inviterer barn, ungdom og voksne til å prøve SUP (Stand Up Paddle board). 
Foto: Camilla Andersen
Foto: Camilla Andersen

Stor aktivitet ved topp-quizen på Linken! Av smittevernhensyn blir det ikke quiz i år. 

Foto: Camilla Andersen