Konkurranser

7-toppsarrangementet legger først og fremst vekt på å gi deltagerne en positiv friluftsopplevelse sammen med andre, men når vi først har samlet så masse folk på et sted er det jo gøy å krydre med noen konkurranser! Alle som deltar og gjennomfører er med i trekningen av premier, og i tillegg kan du delta på quiz og andre konkurranser underveis i løypa. God tur og heia deg!

Premiering

Alle som har betalt startkontingent og fullfører turen får diplom og en flott t-skjorte ved innkomst! Også barn som blir båret eller trillet gjennom løypa får turen godkjent, forutsatt at det er betalt startkontingent for dem. I tillegg får alle barn til og med 9 år en billett til badeland sponset av Nordlandsbadet når de kommer i mål.

Alle som fullfører en tur denne dagen er med i trekningen av en rekke flotte premier fra ulike aktører i området, gavekort og konsertbilletter! Trekningsliste kunngjøres i Avisa Nordland rundt en uke etter turen, i tillegg til på våre nettsider. Uavhentede gevinster tilfaller 7-toppsturen.

Konkurranser i løypa

Følgende konkurranser kan du velge om du vil delta på når du er ute i løypa:

  • Quiz:  Det er egne topp-quizer for barn og ungdom, med tre ulike vanskelighetsgrader tilpasset alder. Her kan du velge barn opp til 2. trinn, 3.-6. trinn eller ungdom som er fra og med 7- trinn og opp til 26 år. Husk å få med deg et quiz-skjema ved start, så kan du svare på spørsmål på hver topp du besøker og returnere skjemaet ved målgang. Der blir de samlet inn og rettet, og premier trekkes i etterkant av turen. Her er det kule hovedpremier, for eksempel var hovedpremien for ungdom ei Garmin pulsklokke i fjor!  
  • Beste skole: Den grunnskolen som har størst prosentvis deltakelse (blant elever), vinner en stor premie sponset av BOT og SportNorge. NB! Hvilken skole en er elev på registreres ved påmelding.
  • Fotokonkurranse: Merk dine 7-toppsbilder med #7toppsturen2019 når du laster dem opp på Instagram, så er du med i konkurransen når de tre beste bildene kåres! Bilder kan også leveres inn via epost til post@bot.no. Innsendingsfrist: 5. juni. Det forutsettes at BOT får bruke bildene som sendes inn i markedsføring av senere 7-toppsturer.

Vervekonkurranse

Få med en eller flere personer som ikke har deltatt før, og du er med i trekningen av to gavekort hos Sport Norge a kr 1000. For hver person du verver sender du en epost til verve@bot.no med ditt navn og fødselsdato samt navn og fødsels til den du har vervet. Hver epost blir et lodd i trekningen av premiene. Innsendingsfrist: 5. juni.

Foto: Camilla Andersen
Foto: Camilla Andersen

Stor aktivitet ved topp-quizen på Linken! Alle som vil kan delta og har mulighet til å vinne flotte premier.

Foto: Camilla Andersen