Foto: Elin Hansson

Hvem kan være med oss på tur?

DNT ung er i utgangspunktet fra alderen 13-26 år. Noen av turene våre er aldersbegrenset, for de yngste eller de eldste, mens andre er åpne for hele aldersgruppa. Spør om du er usikker :)

Foto: Johanne Grue Reiten

Hva koster det å være med på tur?

Det varierer. Vårt mål er rimelige turer slik at flest mulig kan være med. Noen ganger betaler du for overnatting og transport, andre ganger får vi midler og dekker det meste. Vi i DNT ung tenker på miljøet, og samkjører så ofte vi kan. Felles måltider er vi også glad i, og spleiser gjerne på digg middag. Er det deltakeravgift eller andre kostnader vil dette stå i turbeskrivelsen. 

Må du være medlem for å delta?

Nei, du må ikke være medlem for å bli med oss på tur, MEN som medlem får du mye billigere overnatting på hyttene, og prioritet på kurs og aktiviteter ved venteliste. I tillegg er det en haug med andre fordeler du kan lese om her.  

Medlemskontigenten er en viktig økonomisk støtte til Turistforeningen.

Alle våre medlemmer er grunnen til at vi kan opprettholde tilbudet vi har til barn og ungdom, at vi kan merke stier og løyper, arrangere aktiviteter og kurs, og holde hyttene våre ved like og åpne for turfolk.

Har du lyst til å bli medlem kan du klikke her eller komme innom BOT-kontoret i Sjøgata 27. Vi har masse fint turstasj!

Sommerturlederkurs i Etnefjella
Sommerturlederkurs i Etnefjella Foto: Ola Njå Bertelsen

Hvordan er det å være med på tur?

Du blir del av en sosial og morsom gruppe ungdommer som liker å være ute i friluft! Du møter nye venner, får oppleve naturen til alle årstider, utfordre deg selv på ulike områder og får nyttige friluftstips.

Ungdommene våre planlegger turer, og mange har lyst til å bli turledere. For ikke å snakke om alle de fantastiske og spektakulære naturopplevelesene du vil få!

Er du usikker på om dette er noe for deg, må du gjerne bli med på en tur/aktivitet for å møte folk og teste tilbudet. 

Grunnkurs kajakk DNT Ung Troms
Grunnkurs kajakk DNT Ung Troms

Kan jeg komme alene på tur?

JA! Det kan du. Hos oss finner du andre turglade ungdom som elsker å være utendørs. Vi stiller ingen krav til ferdigheter og har plass til alle som vil være sammen med oss med mindre annet er oppgitt i turbeskrivelsen. 

Lurer du på noe i forbindelse med en spesiell tur kan det være lurt å sende en sms eller ringe turlederen, og du kan ta kontakt med oss på sosiale medier. 

Vil du bli med?

Nå er det din tur!