Generelle vilkår for 7-toppsturen Bodø

Hvem kan være med?

Alle med alminnelig god kondisjon kan være med. Velg 7-toppstur, 3-toppstur eller tilrettelagt løype iht egen kondisjon og motivasjon. 

Påmelding

Påmelding via arrangementets nettside.

Påmeldingen er bindende. Ingen del av påmeldingsavgiften blir refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta, f.eks. sykdom eller dersom det er gjort feil ved påmeldingen. 

Arrangementet har digital påmelding med innsjekk ved hjelp av smarttelefon på toppene. Appen Trimpoeng benyttes. Man kan melde på flere deltakere med samme telefon. 

Endring av opplegget på grunn av smittesituasjonen

Dersom smittesituasjonen gjør at vi ikke kan ha arrangement med åpne startsteder 5. september, blir det i stedet slik at man kan gå turen når man vil i tidsrommet 28. august til 12. september. Man kan da se bort fra valgt startpulje og gå turen når det passer. Billetter refunderes ikke i dette tilfellet. 

Force majeure/ avlysning

Arrangøren kan avlyse arrangementet på kort varsel pga. force majeure eller bestemmelser utenfor arrangørens kontroll. Ved avlyst arrangement vil deltakeren få refundert påmelding, ekslusivt et gebyr på 15 NOK per påmeldt. Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader deltakeren har i forbindelse med arrangementet dersom det må avlyses på grunn av force majeure.

Sikkerhet

Alle deltakere gjennomfører turen på eget ansvar, og vi oppfordrer alle til å ta med høvelige klær og utstyr samt enkelt førstehjelpsutstyr som gnagsårplaster, støttebandasje og tape. Røde Kors er til stede i løypa og bistår ved behov. Ved alvorlig hendelse ringes nødnummer. 

Smittevern

Deltakere er selv ansvarlige for alminnelig smittevern på arrangementsdagen. Arrangør tilrettelegger for at gjeldende smittevernregler blir overholdt ved start og mål. Man kan tidligst møte ved start 15 minutter før bestilt starttid. I løypa må deltakerne holde avstand og følge regelverket. Det er ikke lov å delta om man har symptomer, har fått påvist covid-sykdom eller er i karantene.