Generell Informasjon

For mange i Bodø har det blitt fast tradisjon å delta på folkefesten "7-toppsturen Bodø". Her kan du gå en sosial tur, i godt merkede løyper, og du kan velge den lengden som passer deg og ditt turfølge best. Ca 3000 personer deltar hvert år. De sprer seg fint ut i løypa, så det er god plass.  

God stemning i målområdet på Rønvik Skole
God stemning i målområdet på Rønvik Skole

Start- og innkomsttider

Det er i stor grad opp til deg selv når du vil starte, men vi har noen tidsrom du må holde deg innenfor for å delta på turene: 

  • Start 7-toppsturen i tidsrommet kl 0800 - 1000.
  • Start 3-toppsturene kl 0800 - 1300.
  • Start tilrettelagt løype kl 1100 - 1300. Fellesstart med bakkehjelpere kl 1200.

I år må vi av smittevernhensyn starte i puljer slik at det ikke blir trengsel på startstedet. Du velger pulje ved påmelding. 

Ellers oppfordrer vi til å gå å i det tempo som passer deg best, og nyt turen! Men du må være i mål innen kl 1900, da våre frivillige går hjem etter en lang dag.

Premiering

Alle som har betalt startkontingent og fullfører turen får diplom og en premie ved innkomst! Også barn som blir båret eller trillet gjennom løypa får turen godkjent, forutsatt at det er betalt startkontingent for dem.

I tillegg vil det bli trukket flere flotte gavepremier blant alle som fullfører. Trekningsliste kunngjøres i Avisa Nordland rundt en uke etter turen, i tillegg til på våre nettsider. Uavhentede gevinster tilfaller 7-toppsturen.

Konkurranser

Underveis på turen blir det ulike aktiviteter og konkurranser! Mer om det her.

Overnatting

Kommer du utenbys fra for å delta, så kan vi anbefale overnatting på Thon hotel Nordlys. Deltakere på 7-toppsturen får Thon Sportpris, som er 895 kr for enkeltrom og 995 kr for dobbeltrom. Bookes via nordlys.booking@olavthon.no

Påmelding og priser

Påmelding inklusive betaling av startkontingent kan du gjøre fra ca 1. juli på bot.no. Påmeldingen gir tilgang til turen i appen Trimpoeng, som skal brukes til å sjekke inn på postene i løypa.

Priser: 

  • Voksne (fra 27 år) kr 190,
    BOT-medlem eller AN-bonus kr 140 
  • Barn og ungdom (0-26 år) kr 90, BOT-medlem eller AN-bonus kr 70.

Ledsagerbevis kan benyttes. Kontakt BOT-kontoret for å få en avtalekode som ledsager kan benytte for å få gratis deltakelse. Tlf 75 52 14 13, epost post@bot.no


Del bilder fra turen

Bilder fra turen kan deles via Instagram med emneknaggen #7toppsturen. Bruk i tillegg knaggen #7toppsturen2021 hvis du vil være med i fotokonkurransen.

Foto: Geir Antonsen