Frivillig

Takket være alle våre flotte frivillige har BOT mange fine hytteanlegg som er vedlikeholdte og ønsker fjellfarere velkommen. De tillitsvalgte sørger også for godt merkede stier, både i bynære Bodømarka og langt oppå fjellet. I tillegg har vi engasjerte turledere, og komiteer som ordner alt fra kalenderproduksjon og -salg, til kurs og uttalelser i miljøsaker. Det er altså mange ulike oppgaver man kan ha som frivillig i turistforeningen, og vi ønsker oss stadig flere engasjerte med i "BOT-familien"!

Bli turleder

Til alle våre fellesturer trenger vi turledere, både på bynære turer, dagsturer og overnattingsturer. Turledere i BOT får delta på turlederkurs og får mye nyttig og god erfaring med friluftsliv. Og så er det veldig sosialt og hyggelig da!

Hytte- og rutetilsyn

Alle hyttene våre trenger vedlikehold, og stiene trenger å merkes med jevne mellomrom slik at det er lett å ferdes i naturen for de som ønsker. Våre hytte- og rutetilsyn sørger for at det er mulig.               

Har du litt ledig tid?

Og har du lyst å gjøre noe sammen med andre frivillige i turistforeningen? Vi tar i mot alle former for dugnadsinnsats, og noen ganger trenger vi noen ekstra hender, føtter eller hoder til å arbeide sammen med oss. Ofte er det i forbindelse med større arrangementer, og det kan være en grei måte å treffe noen andre frivillige i BOT og se hva vi driver med. Her kan det nevnes:

- 7-toppsturen - stort turarrangement i Bodømarka, les mer her.
- OPPTUR - nasjonal turdag for 8.-trinnselever, les mer her.
- Kom deg ut-dagen (første søndag i februar og i september) 
- Børvasstindan Classic lørdag 27.august 2022, les mer her.

Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å engasjere deg (kontaktinformasjon under bildet), så finner vi sammen ut hvor og hva du kan starte med! Velkommen skal du være! :)

Fin gjeng samlet på tillitsvalgtsamling ved Gjælentunet!
Fin gjeng samlet på tillitsvalgtsamling ved Gjælentunet! Foto: Kari Helene Ofstad

Ta gjerne kontakt med oss!

Syns du noe av dette høres spennende ut, har du spørsmål  eller ønsker å engasjere deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon 75 52 14 13, e-post post@bot.no eller kom innom oss på kontoret i Bodø sentrum (Sjøgata 27, 2. etasje).