Slik betaler du på hyttene

Har du overnattet på en av hyttene våre, og kommer til betalingen, er det flere måter du kan gjøre det på. Nærmere beskrivelse av betalingsalternativene finner du under her.

Velkommen på hyttetur!               

1 - med appen DNT hyttebetaling 

Last ned appen før du drar på tur. På hytta skriver du deg og følget ditt i besøksprotokollen og noterer protokollnummer(e) i appen. Hvis du har dekning, kan du utføre betaling i appen med en gang. Ellers utfører du betalingen når du kommer i dekning igjen. I en overgangsfase vil det være mulig å bruke vår lokale online-løsning, som du finner her

2 - kontant

Foretrekker du å gjøre opp kontant, finnes det en betalingskasse på de fleste hyttene. Legg pengene i brun  betalingskonvolutt, påfører opplysninger om betalingen, og putt konvolutten i betalingskassen.

3 - på kontoret

Et siste alternativ er at du kommer innom BOT-kontoret i Bodø sentrum. Her kan du betale med kort eller kontant, og gjerne gi oss en tilbakemelding på hvordan hytteoppholdet har vært! 

Gavekort

Sliter du med gave til jul eller bursdag til de turglade i vennegjengen, eller er det en spesiell du ønsker å få med deg på tur? Hva med å kjøpe et gavekort på hytteovernatting? Det er en super gaveide, og kanskje inngår det i en overraskelsestur du planlegger i samme slengen? Kortet legges i betalingskassen på hytta som besøkes, og registreres av oss i etterkant som betaling. Ett gavekort pr. overnatting. For å kjøpe gavekort, kommer du bare innom BOT-kontoret, så ordner vi det!               

Foto: Marie Stabell Pettersen