Slik betaler du på hyttene

Har du overnattet på en av hyttene våre, og kommer til betalingen, er det flere måter du kan gjøre det på. Du kan betale kontant direkte på hver hytte, eller du kan betale med kort via nettbetaling eller på kontoret vårt. Nærmere beskrivelse av betalingsalternativene finner du under her.

Velkommen på hyttetur!               

1 - på nett 

Når du kommer hjem fra tur eller får tilgang på datamaskin med internett, kan du betale med kort her . Da kommer du til et betalingsvindu hvor du legger inn alle opplysninger, og det er spesielt viktig at du oppgir hyttas navn, ankomst og avreisedato, samt hvem det betales for. På hytta ligger en huskelapp som kan brukes til å notere de nødvendige opplysninger.

2 - kontant

Foretrekker du å gjøre opp for deg før du drar fra hytta, finnes det en betalingskasse på de fleste hyttene. Da må du ha kontanter med deg, og disse legger du i en betalingskonvolutt, påfører opplysninger om betalingen, og putter konvolutten i betalingskassen.

3 - på kontoret

Et siste alternativ er at du kommer innom BOT-kontoret i Sandgata 3 i Bodø sentrum. Her kan du betale med kort eller kontant, og gjerne gi oss en tilbakemelding på hvordan hytteoppholdet har vært! 

Gavekort

Sliter du med gave til jul eller bursdag til de turglade i vennegjengen, eller er det en spesiell du ønsker å få med deg på tur? Hva med å kjøpe et gavekort på hytteovernatting? Det er en super gaveide, og kanskje inngår det i en overraskelsestur du planlegger i samme slengen? Kortet legges i betalingskassen på hytta som besøkes, og registreres av oss i etterkant som betaling. Ett gavekort pr. overnatting. For å kjøpe gavekort, kommer du bare innom BOT-kontoret, så ordner vi det!               

Foto: Marie Stabell Pettersen