Barnas Turlag Bodø

Barnas Turlag Bodø legger opp turer for barn opp til 12 år og deres foreldre, besteforeldre eller andre voksne som vil være med på tur. De har et variert program året rundt, sommer som vinter! Her kan det nevnes trilleturer for mammaer og pappaer som er hjemme i permisjon, dagsturer, kveldsturer og overnattingsturer i telt eller hytte, turer med et tema, fisketurer og toppturer! Noe for enhver smak, og vi vil gjerne ha med DEG og familien på tur neste gang!  

Hva er Barnas Turlag?

Barnas Turlag er en turgruppe for barn mellom 0 og 12 år, og deres turfølge, enten det er foreldre, besteforeldre, tanter eller onkler. De som sørger for at det blir turer og aktiviteter er en komite på 4 personer som liker å være ute på tur, gjerne sammen med noen andre barn og voksne! De lager turprogram, og stiller som turledere på turer og arrangementer året rundt. Alt gjøres på dugnad på fritiden, og det er meningsfylt og morsomt å legge til rette for at flest mulig skal få oppleve gleden ved å drive friluftsliv og bli glad i naturen. For ikke å snakke om alle de trivelige turfolkene vi møter på turene våre! 

Gjennom å bli med Barnas Turlag på tur, finner barna nye venner som gjør at de gjerne klarer å gå litt lengre og har det litt morsommere. De lærer mye nytt, både om naturen, om å være sammen med andre, om hva som er lurt på tur, og om hvilke leker de kan lære og lære bort. De voksne får også utvidet vennekretsen og blir kjent med andre familier som også liker å være ute. Vi prøver å ha et variert tilbud som passer for barn i alle aldre, slik at alle kan finne noe de har lyst til å delta på! Blir du med neste gang?

TURKALENDER

Sjekk kalenderen og bli med oss på tur!​​​​​​​​​​​​​​


Du kan også se vårt turprogram i PDF her!

Foto: Zdeno Dvorak

KONTAKT OSS

Har du noe du lurer på, vil du komme med ris elle ros, har du forslag til turer eller aktiviteter? Lyst til å engasjere deg som turleder eller i styret i Barnas Turlag, eller har du knipset noen fine bilder fra en tur som du gjerne vil dele? Send en e-post til post@bot.no!

Foto: Zdeno Dvorak

KJEKT Å VITE

Det er absolutt ikke vanskelig å bli med oss på tur, og det er åpent for alle som har lyst! Klikk på bildet under, så kommer du til en egen side med litt praktisk informasjon om turdeltagelse, kostnader med mer.            

Foto: Zdeno Dvorak

TURBO FJELLREV

Barnas Turlag har sin egen maskot, og han heter Turbo Fjellrev! Han er en munter liten fyr, som elsker å være på tur, og noen ganger dukker han plutselig opp på turene våre. Spesielt når det er store arrangementer, for han er så glad i folk!

Følg oss gjerne på FACEBOOK for å få med deg de siste oppdateringene, og påminnelser om turene!