Referat fra årsmøtet

Foto: Marie Stabell Pettersen

Et innholdsrikt årsmøte ble gjennomført 29. mars. Blant annet vanket skifilmer, blomster og Turistknapper.

Formell protokoll fra møtet kan lastes ned her.

I starten av møtet viste DNT fjellsport Bodø de tre vinnerfilmene fra "Salten Freeride Event 2016". Det var nok mange som kjente et sug i magen mens de fulgte skikjørerne ned fra Heggmotinden, Kistrandfjellet og Nattmålstuva.

Da årsmøtesakene var gjennomført, ventet overrekking av Hederstegn og blomster. Marianne Heggmo fikk Turistknappen for sin innsats som hyttetilsyn på Gråtådalstua og Beiarstua. Ellinor og Frank Mikalsen fikk Turistknappen for sin innsats som hyttetilsyn på Beiarstua. Ingen av dem kunne være til stede for å motta hederen, men det ble ordnet skyss for pin, blomster og diplom til Beiarn.

Komiteledere som har trådt av siden forrige årsmøte fikk blomster. På bildet får Carl A Boe blomster og gode ord fra styreleder Ann-Elisabeth Szell. Han har inntil nylig vært leder av Bodømarkautvalget. Andre som fikk blomster var Kristoffer Olofsson (har vært leder i BOBTOG) og Ingunn Anke (har vært leder i hyttekomiteen). Det vanket også en bukett til Knut Storteig, som fikk Bodø kommunes frivillighetspris 2016 for sin innsats i BOT, til avtroppende styremedlemmer Tove Bjørnstrøm og Bjørnar Nystrand og til daglig leder Berit Irgens.

Skrevet av Berit Irgens 6. april 2017