Ny medarbeider på kontoret

Elin skal spre smitte som gir langvarig fjellfeber og kraftige turabstinenser. Vi feirer med å gi bort gratis hytteovernatting!

Foto: Marie Stabell Pettersen

Husker du Elin Johannessen som jobbet her i 2008? Siden da har hun fått fire barn, renovert tømmerbolig og blant annet tatt utdannelse i folkehelsearbeid. Nå er hun tilbake på kontoret! Hun elsker fortsatt å være på tur, og gleder seg til å jobbe i DNT.

Elin skal inn for å styrke ungdomsarbeidet, men bobler over av kreativitet, og vil gjerne bryne seg på flere utfordringer etter hvert. - Jeg brenner for å spre budskapet om helsefremmende friluftsliv, sier Elin. Alle som vil bør få muligheten til å komme seg på tur. Slik blir vi et friskere og rausere samfunn. Sofasliterne som sier de ikke vil ut, har bare ikke sett lyset ennå, smiler hun.

Vi på kontoret gleder oss til å jobbe sammen med denne entusiastiske damen, og feirer gladnyheten med å gi bort gratis hytteovernatting. Kom gjerne innom oss for å hilse på nykommeren, eller bare for å ta en kopp kaffe.

Foto: Elin Johannessen

Vinn hytteovernatting for to!

Legg igjen en kommentar på vår Facebookside for å være med i konkurransen. Vi trekker også fem vinnere av buff med morsomt skimotiv. Og du? Vi blir i ekstra godt humør om du liker og deler!

Klikk her for å skrive tekst.