Har  du lagd din egen side for påmelding? 

Etter at vi fikk ny hjemmeside har det også blitt noen endringer i rutinene rundt påmelding av turer som det kan være greit å være klar over. Før måtte man melde seg på ved å fylle ut ganske mye informasjon hver gang, men nå trenger du bare å fylle dette ut en gang (når du oppretter profilen din), og etter det er det bare å logge inn og melde seg på! Dette kan du gjøre enten du er medlem eller ikke, og det kan være greit å ordne på forhånd, før du sitter der og skal melde deg på en tur.

Turglede Foto: Ellen Næsje
Turglede Foto: Ellen Næsje

Oppskriften på å opprette "Min side" hos DNT er enkel, og det er gjort på et par minutter.

1. Øverst til høyre på siden her, like under søkefeltet, står det "Min side", og første skritt på veien er å trykke der

2. Trykk på "Ikke bruker? Registrer deg" som kommer opp under innloggingsvinduet

3. Velg om du er medlem eller ikke og følg anvisningen som kommer opp. Og vips har du opprettet en egen bruker!

4. Nå kan du logge inn for å få oversikt over ditt medlemskap (dersom du er medlem) og melde deg på turer enkelt og uten å måtte fylle ut alle personalia hver gang. Bare husk brukernavn og passord, så tar det 30 sek neste gang du skal melde deg på tur!

Betaling ved påmelding

På noen turer vil det legges inn betaling ved påmelding, og her vil det komme opp en sum alt etter om du er medlem eller ikke. Dette gjør jobben enklere for både deg og turleder, som slipper å huske på og håndtere mynter og lapper i lommer og sekker når man er på tur. Vær oppmerksom på at det er stor pågang på enkelte turer, og derfor en påmelding bindende. Betalt turavgift refunderes kun dersom turen må avlyses fra arrangørens side.


Så, da er det bare for deg å klikke deg inn, opprette en egen profil og bli med på tur! :)