Mye vann og lite skiføre

Foto: Birgitte Kristin Jordal

Det har vært mye vær den siste tiden, men dessverre ikke slikt vær som mange av oss først og fremst ønsker oss i januar. Det har jo vært glimt av minusgrader og flott skiføre i marka, men gleden har vært kortvarig. Dette fører også til at noen av turene våre blir vanskelig å gjennomføre, så vi ber dere følge ekstra godt med her på hjemmesiden og på Facebooksidene våre for å få med dere siste oppdateringer.

Nå på søndag, 29. januar, er det to planlagte turer som ikke kan gjennomføres. Barnas Turlag hadde planlagt skøytetur til Frosktjønna, men med de nedbørsmengdene som har vært de siste dagene passer det bedre for vannski enn skøyter der oppe... Så turlederne har bestemt seg for å utsette turen til skøyteisen er på plass igjen, og ny turdato vil bli annonsert på Facebooksiden til Barnas Turlag Bodø.

Turkomiteen hadde også satt opp tur fra Hopen via Erlingbu til Heia/Maskinisten, men det er dårlige forhold for ski og turlederne vurderte det som uforsvarlig å skulle gå over isen på Store Svartvatnet, så denne turen blir dessverre avlyst. Kloke og ansvarlige  beslutninger av turlederne. Følg med på Bodø og Omegns Turistforenings Facebookside for oppdateringer og info om turer!

Det er lite vi kan gjøre med været, så vi får bare nyte lyset og sola som er i dag, og håpe på noen minus, litt nytt pudder og knall skiforhold i febuar!

God helg til alle flotte turfolk - ta turen ut i helga da, uansett vær!


Ut på tur aldri sur!
Ut på tur aldri sur! Foto: Trine Andersen

Klikk her for å skrive tekst.

Klikk her for å skrive tekst.