Suksess for Salten Freeride Event 2016

Foto: Aina Bye

Mandag 12. desember i Litteratursalen i Stormen ble Salten Freeride Event avholdt for første gang, og for en suksess det ble! 110 skiinteresserte møtte opp, og fikk 2 timer med rein inspirasjon. Det kriblet nok litt ekstra i beina til mange på tur ut igjen, med ønske om noen blå grader og snøfall istedenfor vind og regn...

Da klokka nærmet seg 18.30 var det kø utenfor Litteratursalen av skientusiaster og andre skuelystne, og radene med stoler fyltes raskt. Anders fra BOBTOG hadde tidligere på ettermiddagen vært rundt hos sponsorene for å hente premier, så det var en pent dekket premiebord fremst i salen, som mange tok en titt på før de fant sin plass. Et ekstra spenningsmoment var jo at det ikke bare var premier til de som hadde sendt inn bilde eller film, men også en del som skulle trekkes tilfeldig blant publikum! Ved inngangen fikk alle hvert sitt lodd, og den (u)høytidelige trekningen ble avholdt mellom film og bildevisning. Noen fikk gavekort på preparering av ski sponset av Skandinavisk Høyfjellsutstyr, mens andre fikk ny drikkeflaske og pakkposer. Hovedgevinsten var ski fra Intersport/Dynafit, og den stakk Anders Nordgaard Dahle av med. Gratulerer!


Filmene

Men, hovedårsaken til at så mange kom denne kvelden var jo visning av kåring av beste skifilm og skibilde. Det ble vist 15 filmer, og like mange bilder i løpet av kvelden, og kåringen av de tre beste i begge kategorier ble gjort av publikum. Etter visningen ble det lagt ut en link på arrangementets Facebookgruppe, hvor publikum kunne avgi sin stemme, og vi fikk følgende restultater for filmene:

1. plass: Gaute Hangaas Brenna og hans sønn Tinre - Nattmålstuva. https://vimeo.com/search?q=nordre+nattm%C3%A5lstua

2. plass: Alexander Skau - A perfect day for skiing! https://vimeo.com/163298659

3. plass: Andreas Schjem - Heggmotinden. https://www.youtube.com/watch?v=NBDGZsizc0Y


Vinnerbildene ble som følger:

1. plass
1. plass Foto: Andreas Haverstad
2. plass
2. plass Foto: Kristoffer Olofsson
3. plass
3. plass Foto: Randi Vidvei

Inspirasjon

Som dere skjønner er det ikke tull at det var rein inspirasjon å hente denne kvelden. Pudder, høye fjell, sol og skiglede lyste mot oss fra skjermen der oppe, og det gikk noen sukk gjennom salen og kanskje noen tanker til skiene som enda ikke har kommet ut av boden hjemme...  Så tusen takk til styret i BOBTOG som har arrangert denne festen av en kveld, til Intersport/Dynafit, Skandinavisk Høyfjellsutstyr, Fotohuset Johnson og Bergans som sponset fete premier, og ikke minst til alle som kom og var med på å sette stemningen!

Vi gleder oss allerede til Salten Freeride Event 2017, og måtte vinteren bringe kuldegrader, gode skiforhold og uforglemmelige skiopplevelser! Ikke glem å fang dem på film/bilde slik at du kan sende ditt bidrah når SFE 2017 går av stabelen!  

Klikk her for å skrive tekst.