Saltenkalenderen 2017

Saltenkalenderen 2017 er nesten rykende fersk fra trykkeriet, og som vanlig er den proppfull av flotte og inspirerende turbilder! Kalenderen er å få kjøpt på BOT-kontoret i Sandgata 3, og en rekke andre utsalgssteder i Bodø.

Saltenkalenderen gis ut hvert år på denne tida, og produksjonen styres av en komité med frivillige, 2 fra Bodø og Omegns Turistforening (BOT) og 2 fra Sulitjelma og Omegn Turistforening (SOT). Disse fire har ansvar fra hele prosessen, fra å velge ut hvilke bilder som skal være med i kalenderen, til å lage kart og bildetekster, og ha kontakt med trykkeriet. En stor jobb vi er kjempeglade for at de gjør, slik at vi kan få en fin kalender med turinspirasjon på veggen hvert år!

Har du et kalenderbilde?

Men det er ikke komiteen som tar alle bildene i kalenderen, så der er vi avhengige av litt hjelp fra dere turfolk! Alle bildene som kommer på trykk er sendt inn av de som ferdes i naturen, og bruker fotoapparatet for å fange opplevelser og utsikter. Enten du går lange ekspedisjoner, på topptur eller nærtur i Bodømarka eller i skogen bak huset har du mulighet for blinkskudd, og vi vil gjerne se dem! Har du et eller flere bilder som du tenker kan egne seg på trykk i en kalender og bidrar til å inspirere andre til å komme seg ut på tur, håper vi du sender det inn til oss! Det kan føles lenge til 2018-kalenderen kommer ut, men allerede på nyåret starter kalendergjengen med planlegging av kalenderen og utplukk av bildene, så ikke vent for lenge! Send dine bilder til saltenkal@gmail.com, så kanskje får du ditt bilde med i neste års kalender!

Enn så lenge kan du kanskje gjøre unna noen julegaver ved å gi en kalender full av turinspirasjon til noen du kjenner?

Ingrid, en av kalenderkomiteens medlemmer viser fram den nye kalenderen!
Ingrid, en av kalenderkomiteens medlemmer viser fram den nye kalenderen! Foto: Marie Stabell Pettersen