Bilder fra flotte vinterturer

Det har denne vinteren vært arrangert flere flotte vinterturer med BOT, og her kan du finne bilder fra noen av dem. Det er bilder fra seniortur til Sørfjorden, fra fellestur over Saltfjellet og fra vintertelttur med fjellsportsgruppa BOBTOG. Det er en flott tid vi har i møte framover, med stadig lengre dager, mer sol og fortsatt skiføre på fjellet!

Seniortur fra Vatnvatnet til Sørfjorden

22 turglade seniorer møtte opp på Vatnvatnet for fellestur til Sørfjorden. Det var et supert føre og rene påskestemning. Vi var så heldig å få Alester til å fortelle om 2 flyhavarier og om den samiske bosettingen i Sørfjorden, lyder meldingen fra turleder Jenny Isaksen.

Vintertelttur med fjellsportgruppa BOBTOG

Første helga i april pakka fem sprekinger sekken med telt og la avgårde på ski rundt Satertinden/Sjurfjellet. To av deltagerne hadde sin debut med pulk og vintertelt, og fikk en god opplevelse og kyndig veiledning av turleder Mona Unosen.

Skitur Tverrbrennstua - Bjellåvasstua - Røkland

Flott fjellskitur i noe skiftende vær første helga i april. Sju deltagere brukte helga på å gå fra hytte til hytte, og egentlig skulle de ende opp på Lønsdal, men pga mye vind valgte de å heller gå ned til Røkland på søndag og ta toget derfra.