Årsmøter

Foto: Aud-Iren Lyngseth

Det er den tiden på året at det holdes årsmøter i alle våre turgrupper og lokallag, og her kan du finne en oversikt over når og hvor disse finner sted.

Saltdal Turlag: 10. februar kl 18.00 på Aktivitetshuset Rognan. Her blir det foredrag av Siv Mosleth som har overnattet ute en natt hver måned i 2015, og Manfred Hüttepohl som skal fortelle om Telegrafrute-boka som han er medforfatter av. Ellers blir det vanlige årsmøtesaker og servering av kaffe og forfriskninger.

Fjellsportsgruppa BOBTOG: 20. februar kl 19.00 på BOT-kontoret i Sandgata 3 (inngang fra Storgata). Saksliste kunngjøres på nettsidene til BOBTOG 13. februar.

Gildeskål Turlag: Tirsdag 1. mars kl 19.00 på Heimsjyen på Inndyr. Her blir det vanlige årsmøtesaker, annonsering av årets fjelltrimposter, bilder fra turene i 2015 og enkel servering med pizza, kaffe og kaker.

Meløy turlag: Onsdag 16. mars kl 19.00 på Bondestua Engavågen. Foruten årsmøtesaker vil Anneke Leune vise lysbilder, og det blir enkel servering.

Bodø og Omegns Turistforening: 30. mars kl 19.00 i kafeen på Sølvsuper i Vebjørn Tandbergs vei 18 (parkering i kjelleren). Program og sakspapirer blir lagt ut her og på BOT-kontoret senest to uker før møtet.