Takk for turen!

Full fart i hoppbakken!
Full fart i hoppbakken! Foto: Ida Johanne Nova

Kom deg ut-dagen i Bodø ble en dag med strålende vær og flotte skiforhold! Også i Meløy og Gildeskål har de hatt flotte arrangementer, med mange deltagere og god stemning.

Bodø og Omegns Turistforening hadde hele 6 arrangementer på Kom deg ut-dagen, 3 i Bodø-området, pluss Meløy, Gildeskål og Beiarn.

Bodø

I Bodø ble det en bra gjeng på vel 50 deltagere som tok turen til Tussvatnet. Nydelige skiforhold, passelig temperatur og klarvær gjorde det til en fryd å gli innover skogen. Vel framme ble det bål, ungene lagde hoppbakke og klatret i trærne, Turbo Fjellrev kom raskende over isen, og det var god stemning i skogen. Etter 2-3 timer var det flott å renne ned mot parkeringsplassen med siste rest av sol i ansiktet!

En annen gjeng fra BOT tok turen opp i høyden, og nådde toppen Skautuva i nydelig solskinn! Det var en del vind på toppen, men 18 deltagere fra 3 nasjoner (Kina (Hong Kong), Sverige og Norge) fikk oppleve norske skiforhold på sitt beste, uten brukne ski eller andre uhell. Flott tur!

Gildeskål

Ellers har vi fått rapport fra Gildeskål om at det var rundt 100 mennesker som tok turen til deres arrangement. De hadde også flotte snøforhold, nydelig akeføre og gløtt av sol!

Meløy

I Meløy var det også arrangement og flotte snøforhold! Det var rundt 50 deltagere som tok turen til Lavold, og rapporten sier at her var det full fres på akebrettene, både blant voksne og barn, grilling og kos i gapahuken. Bilder herfra kommer etter hvert!

Andre

Vi oppdaterer saken når vi har fått rapport og bilder fra DNT ung som var i Skarmoen for å teste sine nye airboard, og Beiarn som skulle ha tur i lysløypa i Larsoslia. 

Takk til alle som var med oss på tur i dag!