Blir du med ut på søndag?

Vi håper på snø og mye lek på søndag!
Vi håper på snø og mye lek på søndag! Foto: Per Olav Eliassen

Den er igjen klart for den nasjonale Kom deg ut-dagen, og søndag 7. februar inviterer vi DEG ut på tur med BOT! Vi har flere ulike arrangementer å velge mellom, så her kan de fleste finne noe som passer!

Skautuva 

Har du lyst på en topptur i trivelig selskap inviterer vi deg med på Skautuva søndags morgen. Da må du opp og pakke sekken, og møte resten av gjengen på Shell Humør-senteret kl 10.10, eller på den nye parkeringsplassen på Heia kl 10.30. Og så må du huske å melde deg på innen 6. februar. Mer informasjon og påmelding finner du her.

Tussvatnet 

For de som vil ha en rolig tur i skogen, kan vi anbefale å ta med deg en venn eller familiemedlem, enten det er tante, onkel, søskenbarn, bestemor eller bestefar, tantebarn, naboungene eller samboeren, og bli med til Tussvatnet! Seniorgruppa og Barnas Turlag legger i samarbeid opp til en rolig og trivelig tur, med varierte aktiviteter denne dagen. Blant annet kan vi nevne bålkos, grilling, natursti, sosialt samvær og god stemning i skogen. Mer informasjon finner du her.  Vil du gå sammen med noen kan du komme til parkeringsplassen på Arlia kl 10.30, eller dere kan komme når det måtte passe dere. Vi er der ca 12-14.

Grilling, chilling og aking på airboard i Skarmoen (13-26 år)

Har du lyst til å teste airboard på snøen? Vi har kjøpt inn 5 stk til DNT ung, og i dag skal de testes for fullt! Ta gjerne med andre ting å ake på, enten det er ski, rattkjelke, snowboard, runpeakebrett, akematte eller noe helt annet, for vi må bytte på de airboardene vi har. Vi aker, bygger hopp og har det gøy, griller pølser og marshmallows og har det koselig. Pakk sekken med noe varmt å drikke, varme klær, sitteunderlag og litt mat (gjerne grillmat), og møt opp ved parkeringsplassen nedenfor Skihytta kl 12.00, eller gå etter bålrøyken og hylene og finn oss i bakken!

Gildeskål - Tur i Skaugvolldalen

Vi møtes på parkeringsplassen mellom tunnelene i Skaugvoll dalen kl 11.00. Herfra går vi til egnet sted for å ha en hyggelig aktivitetsdag for store og små, unge og eldre.  Her kan vi gå på ski, fure på akebrett, stå på snowboard, lage kuleløype, hopp etc. Vi tenner bål og koser oss med medbrakt niste eller grillmat. Ta gjerne med litt ved. Vi har gøyal natursti for både barn og voksne. Mer informasjon finner du her.

Meløy - Aktivitetsdag i akebakken på Reipå

Oppmøte kl 12.00 ved akebakken på Reipå, og vi satser på masse snø og godt akeføre! Turlaget stiller med ved til bålet og grillpølse til barna. Ta med noe varmt å drikke, sitteunderlag og ski eller akebrett. Velkommen til en hyggelig søndagstur for hele femilien! Les mer her.

Beiarn - tur i lysløypa i Storjordlia

Vi møtes i Storjordlia kl 11.00, og tar turen opp til Rishågen kl 12. Ellers fyller vi dagen med grilling, skileik, natursti og lek. Det blir servering av kaffe og vafler. Ta med mat og drikke, sitteunderlag og varme klær, og bli med! Les mer her.

Velkommen ut på søndagstur med oss!

Vi håper snø og mye morro på søndag!
Vi håper snø og mye morro på søndag! Foto: Helge Lyngmoe/NRK