Fin feiring av "Vår dag" i Bodø

Et helt korps av frivillige tok i mot de som besøkte vår stand i Bodø sentrum
Et helt korps av frivillige tok i mot de som besøkte vår stand i Bodø sentrum Foto: Hilma Irene Øverås

Takk til alle som besøkte vår stand under Frivillighetsfestivalen i Bodø sentrum lørdag 21. mai. Og takk til alle de frivillige som bidro.

Sammen med 62 andre lag og foreninger presenterte vi våre tilbud for Bodøs befolkning under Frivillighetsfestivalen som Bodø frivilligsentral inviterte til. Dette var samtidig vår markering av "Vår DNT-dag", hvor hele DNT-familien feiret frivilligheten, som tilbudet vårt er helt avhengig av. 

Vi hadde base utenfor Stormen konserthus. Der kunne forbipasserende få servert bålkaffe, varm saft, kakao med krem og pinnebrød. Videre kunne man delta i konglekasting (svært populært for de minste, og noen store) og quiz, lære om hyttene våre og få en god turprat med en av hele 27 DNT-ambassadører. Barnas Turlag sin maskot Turbo var også på besøk, noe som var svært populært blant de minste. Musikk og dans var det også. 

Mange potensielle medlemmer fikk med seg informasjon om turer, hytter og medlemskap, og alle koste seg i det usedvanlig gode været :-)

Stor takk til alle som besøkte oss! Vi håper å se mange av dere igjen som medlem og/eller på turene og hyttene våre. Du kan melde deg inn her. Og hvis du har lyst til å bli frivillig hos oss, er det bare å ta kontakt. Nærmere informasjon her

Og sist, men ikke minst: Hjertelig takk til alle de frivillige på standen, som bidro med planlegging, opp- og nedrigging, aktivitetsledelse, utdeling av informasjonsmateriell og gode samtaler med de som besøkte standen!


Skrevet av Berit Irgens 23. mai 2022