Forhåndsbestilling av seng i 2022

Kårstua er et barnevennlig turmål
Kårstua er et barnevennlig turmål Foto: Kari Helene Ofstad

Neste år kan man forhåndsbestille noen senger på de fleste hyttene våre. Men NB! Inntil videre gjelder koronarestriksjoner som gjør at man MÅ forhåndsbestille. Se egen artikkel om det. 

Gjennom pandemien har det vært obligatorisk å forhåndsbestille plass hvis en ønsket å besøke våre hytter. Bare ca halvparten av sengene har vært tilgjengelig. Dette for at det skulle være mulig å holde en meters avstand til andre gjester. Nå som restriksjonene er lempet på, er det igjen mulig å dra til hyttene uten å ha bestilt.

Imidlertid er det noen som ønsker å vite på forhånd at de får plass før de "tar sjansen på" å besøke våre hytter. Det kan særlig gjelde barnefamilier. Av hensyn til denne gruppen har styret nå bestemt at noen senger skal være bookbare på de hyttene som er innen rekkevidde for barnefamilier. På de minste hyttene blir ca halvparten av sengene bookbare, på de største hyttene blir det et rom i hvert hyttebygg med bookbare senger. 

Det blir ikke mulig å forhåndsbestille på Gråtådalstua og Midtistua.

På Tåkeheimen blir det slik at alle må forhåndsbestille, ellers kan det bli så fullt i hytta at det går ut over inventaret og opplevelsen for de som er der.

Man bestiller på ut.no, og det vil fremgå der hvor mange senger som er bookbare og ikke. 

Skrevet av Berit Irgens 1. desember 2021