Keiservarden + Ricardo = Sant

Foto: Erland Eldrup

Ricardo Clarke er en flott ambassadør for Argentina i Bodø og for Bodø i Argentina. Han er glad i Keiservarden. 

Her forleden skrev Ricardo dette til oss:

Hei alle sammen i Bodø og Omegns Turistforening,

I begynnelsen av året fikk jeg en stor og hyggelig overraskelse.

Avisen La Nacion i Argentina inviterte meg til et intervju: "Våre ambassadører uten titler i utlandet, argentinerne som representerer oss med verdighet og gjør oss glade og stolte".
Min fulle integrering i det norske samfunnet og mine plikter som meddommer var begrunnelsen for invitasjonen til intervjuet.

http://live.nettoppnordno.ramsalt.wod.by/ricardo-har-vaert-meddommer-i-16-ar-det-har-vaert-en-stor-aere

La Nacion er den største, prestisjetunge og eldste (1870) avisen i Argentina, med over 12 mill lesere hver dag.

I denne artikkelen ble argentinerne imponert av et solid velferssystem i Norge, utdanning og helsetjenester, rettssystemet-meddommer, kvinnens rolle i samfunnet, samtidig begeistret av vår natur, kultur, 17. Mai, tradisjoner, og hvor fantastisk landet vårt er på alle måter.

https://www.lanacion.com.ar/lifestyle/vivir-en-el-circulo-polar-mis-logros-en-noruega-son-gracias-a-la-argentina-nid02032021/?outputType=amp


Artikkelen ble også publisert i Latin Amerika Nyheter - Oslo og Skandinavia 
Hvis det er vanskelig å åpne lenken til La Nacion, er det mulig å åpne den samme artikkelen i denne

https://radiolatinamerika.no/noticias/noruega/3776-vivir-en-el-circulo-polar-mis-logros-en-noruega-son-gracias-a-la-argentina


Samme avis har en side som heter: Mitt favoritt sted i verden. Forrige uke kontaktet La Nacion meg igjen for en ny reportasje angående mitt favoritt sted, og jeg valgte Keiservarden.


https://www.lanacion.com.ar/lifestyle/vive-en-noruega-y-en-el-circulo-polar-encontro-un-impactante-lugar-que-mengua-su-nostalgia-hacia-la-nid15112021/


Vi gleder oss over at Ricardo har funnet seg så godt til rette hos oss, og takker for alle de gode ordene om Norge, Bodø og Keiservarden :-)


Skrevet av Berit Irgens 25. november 2021