Vi ønsker Viktoria Velkommen til BOT

2. august starter Viktoria Skipnes i jobben som Ungdoms og aktivitetskoordinator her i BOT. 

Da Viktoria bodde i Oslo så hun at drømmejobben ble annonsert, og nølte ikke med å søke. Dermed er snuten nå vendt hjemover. Viktoria er allerede godt kjent med organisasjonen, både sentralt som styremedlem av Landsstyret til DNT ung og lokalt der hun har vært med i styret til DNT ung Bodø siden 2017. Vervene har gitt henne god erfaring med organisasjonsarbeid, og hun har tilegnet seg kjennskap til både lokale og regionale DNT grupper. Gjennom DNT Ung har hun vært med å arrangere mange turer, og vært turleder på ulike DNT ung-turer sammen med andre turglade unge. Den fineste turen Viktoria har vært med som turleder på, er rundturen i Rago i 2018. Turfølget gikk hele Rago-runden, overnattet i telt, hadde med fiskestang, stekte fersk fisk på primus og tok et forfriskende morgenbad i det iskalde Storskogvatnet. En gjentakelse av denne suksessturen arrangeres 7. til 8. august med DNT ung, og Viktoria anbefaler denne på det sterkeste!

På kontoret her i Bodø blir Viktoria sine viktigste oppgaver å koordinere all tur og kurs-aktivitet, samarbeide med turgruppene og komiteene, og støtte DNT Ung, Barnas Turlag og Børvasstindan Classic sitt arbeid. Hun skal også jobbe med rekruttering av frivillige, bruke sin kreativitet på å vise fram foreningens aktiviteter, og spre inspirasjon om turer i sosiale medier. Hun gleder seg til å bli kjent med alle de fine folkene i de forskjellige turgruppene og komiteene!


Siden Viktoria ble engasjert i foreningen har hun gått turlederstigen opp til sommerturleder - og hun gleder seg til å fortsette å lede turer gjennom det kommende året. 


Topp tre favorittaktiviteter: Klatring, fjelltur, og strikking når hun har tålmodighet til det. 

Favoritt-tur: Åselidalen i telt! Ingen tvil.

Tips til mat på tur: Kanelsnurrer med sjokoladebiter i på primus. NAM!


Hun gleder seg masse til å bli kjent med alle de fine folkene i de ulike turgruppene og komiteene. Ikke nøl med å ta kontakt eller stikk innom på kontoret for en kopp kaffe og en sjokoladebit, som hun alltid har liggende på lur. :)

Fototur med DNT Ung på Litltinden i sommer - en fjelltopp med fantastisk utsikt!

Foto: Zdeno Dvorak