Ledige verv hos BOT

Turledersamling på Gjælentunet utenfor Bodø
Turledersamling på Gjælentunet utenfor Bodø Foto: Ida Johanne Nova

Vi ønsker flere ildsjeler med oss på laget!

Per dags dato så har vi noen ledige verv her i Bodø og Omegns turistforening. Vi ønsker alle nye og gamle ildsjeler velkommen til å bli med i vårt glade fellesskap. Vervene som vi trenger folk til er:


- En til to personer i 10 på topp-komiteen

Vi ønsker å danne en komité i BOT som samarbeider med Bedriftsidretten om 10 på topp i Bodø. Komiteen har ansvar for å plukke ut turmål, gjøre avtaler med grunneiere, lage turbeskrivelser, skaffe topp-faddere mm. 

- En hjelpende hånd i 7-topps-komiteen

Her trenger vi en som kan tenke seg å bidra med litt praktisk arbeid, for eksempel kvalitetssikre skilting og merking av løypa, skaffe premier, ha kontakt med skole etc.

- To stykk til Arrangementskomiteen

I arrangementskomiteen går arbeidet ut på å planlegge, forberede ulike arrangement, for eksempel finne foredragsholdere, og bidra til å gjennomføre åpne møter i løpet av året. Det vil være møter 2-4 ganger i løpet av året.


Som tillitsvalgt i BOT, får man overnatte gratis på hyttene, ulike tilbud på turutstyr og får ta del i et fellesskap som gir mye glede og mening. 


Ta kontakt om du er interessert eller vil høre litt mer om vervene, du kan sende e-post til post@bot.no, eller ringe Berit Irgens på 91614991.

Spre gjerne det glade budskap, til noen du kjenner og del gjerne innlegget.Knut Storteig og Bjørnar Nystrand som frivillige på 7-toppsturen
Knut Storteig og Bjørnar Nystrand som frivillige på 7-toppsturen

Skrevet av Monika Holand 22. januar 2021