Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Med ønske om en riktig god jul!

En riktig god jul, og et strålende godt nytt år ønskes fra oss på BOT-kontoret. 

Vi kommer alle til å huske 2020 som et år hvor ting ble ganske annerledes. Etter at DNT åpnet hyttene i juni, har vi likevel kunnet tatt ferien i fjellheimen og besøkt hyttene rundt om i landet - selv om det har vært booking på hyttene, og fortsatt er det. Vi er veldig takknemlige for at det ble funnet en løsning, og at vi har kunnet tilby både åpne hytter og arrangert turer med dere i sommer og høst i Bodø og omegn. 

Nå begynner juleroen å senke seg, og vi gjør oss klar for et nytt år. Noen skal avslutte året på fjellet på hyttene våre - og det syns vi er veldig hyggelig. Vi gleder oss til å kunne starte et nytt år - hvor tilstandene forhåpentligvis nærmer seg normalen. I året som kommer har vi planlagt mange fine turer og arrangementer vi gleder oss over å kunne invitere dere med på. Å skape fine og minnerike opplevelser for dere er tross alt det vi gjør og brenner for her i BOT. 

De beste ønsker for julen 2020 ønskes til dere alle! Og takk for et minnerikt år med fult av opplevelser - vi gleder oss stort til 2021.

Vi holder julestengt etter 23. desember og fram til 4. januar. Velkommen innom fra januar!

Skrevet av Monika Holand 21. desember 2020