Vinnere av 7-toppsturens fotokonkurranse

Vinner av førsteplassen
Vinner av førsteplassen Foto: Ida Johanne Nova

 Her er bildene!

Ida Johanne Nova gikk av med førstepremien, med sitt bilde av frosken på firkløveren. Dobbel lykke! Hva er sjangsen for å finne en firkløver? Og hva er sjangsen for å få øye på en så liten frosk? Og sannsynligheten for å få de to inn i samme bildet? Vi er imponert over at det er mulig, og Ida har knipset et nydelig bilde av det hele. Bildet har skarpt fokus og små detaljer som gjør at det er et bilde av god kvalitet. Vi synes også det illustrerer høsten på en fin måte. 

 Vi blir glad av å se på dette bildet! Gratulerer så mye Ida, som vinner en ryggsekk fra Sport Norge.


Vinner av andreplassen.
Vinner av andreplassen. Foto: Mona Hjelmås

Mona sitt bilde går av med andreplassen. Bildet sier "HØST" med de intense oransje fargene, i kontrast mot den klare blå himmelen,  og "BODØ", med den klassiske utsikten mot Børvasstindenene. Dette er en utsikt vi er så heldig å få oppleve flere ganger i løpet av vandringen over de 7 toppene, og mange kan helt sikkert kjenne igjen bildet og utsnittet. 

Gratulerer så mye Mona, som vinner en ryggsekk fra Sport Norge.

Vinner av tredjeplassen
Vinner av tredjeplassen Foto: Stine Kristensen

Med dette bildet fra av byen vår fra Ramnfloget går Stine av med tredjeplassen. Bildet illustrerer det vi her i Bodø er så glad i - nærheten til marka og byfjellene. Og at vi på turene våre kan stoppe opp og ta oss en pause, og se ut over den fine byen vår. 

Gratulerer så mye Stine, som vinner en hengekøye fra Sport Norge!

Premiene kan hentes hos Sport Norge i Glasshuset til og med 30. september

Skrevet av Monika Holand 18. september 2020