Børvasstindan Classic 2020

Børvasstinda Classic 2020
Børvasstinda Classic 2020 Foto: Ida Johanne Nova

I år ble Børvasstindan classic et sensommmer-løp, i stedet for tidlig på sommeren. Som så mye annet har mange arrangementer blitt påvirket og utsatt i år. Men med et så populært arrangement, hadde vi veldig lyst til å få arrangert det – og det fikk vi til! Og i år kunne vi ikke vært heldigere med været. Etter dager med tåke i fjellet, lettet tåka fra Sandvasstinden før løpsstart og det ble blå himmel og sol. Etter hvert kom tåka snikende, men deltakerne fikk sol store deler av turen. Turen gikk i sin helhet i år, og løypa er ca. 30 km og omentrent 1500 høydemeter. På første post ble deltakerne møtt av heiarop, flagg, ballonger og musikk, og ut over løypa energidrikk og heiarop på alle stasjoner. Smil og fornøyde løpere møtte oss langs løypa – og gode tilbakemeldinger i ettertid.

«Det som gjør løypa utfordrende er lengden og høyden. Dette i kombinasjon med at en beveger seg i flott natur, er trolig forklaringen på at løpet viser seg å gi mersmak».


Gratulerer til alle som gjennomførte løpet, og takk til alle de frivillige som registrerte, delte ut mat og drikke, stilte med gnagsårplaster og sportstape og annet førstehjelpsutstyr, og var heiagjeng. I løypa hadde vi også med fotograf, og under kan du se en stor bildekavalkade fra årets løp! Bilderekkefølgen er litt tilfeldig – se igjennom, så finner du kanskje et bilde av deg selv!

Skrevet av Monika Holand 4. september 2020