Vi venter, jobber og lengter

Denne gapahuken i Bodømarka er lett å finne, hvis du vet hvor den er...
Denne gapahuken i Bodømarka er lett å finne, hvis du vet hvor den er... Foto: John Tore Pedersen

Som så mange andre drømmer og lengter vi etter de tingene vi er vante med å kunne gjøre. Når skal vi egentlig få trykke "play" på turaktivitet og hytter igjen?

For å være helt ærlig, så vet vi ikke helt. Vi venter på mer info og nye retningslinjer fra DNT, og i mellomtiden jobber vi med å få nærturer flere nærturer ut på nett slik at vi kan få gitt dere der ute litt ny turinspirasjon, og kanskje vise dere noen nye turområder. I tillegg må vi klare å få hjulene til å gå rundt i en vanskelig tid, slik at vi er klare til denne situasjonen er over og verden ser mer normal ut igjen. 


Men herlighet som vi lengter etter å kunne dra på hyttetur igjen! Og som vi gleder oss til den dagen vi kan det! Ta vennegjengen eller familien med på fjellet, lage god mat på enkelt kjøkken, sitte mange sammen i en trang og koselig hyttestue, mens varmen strømmer fra vedovnen. Eller det å samle gjengen rundt et bål, sittende tett i tett for å holde varmen en kjølig og skarp vårkveld, med sola hengende over havet. Og det kommer, heldigvis, til å bli mulig igjen 


Så nå har vi kommet dit at vi kanskje kan åpne litt, men hvor mye vet vi ikke riktig enda. Vi får spørsmål om når hyttene kan brukes igjen, om turer og kurs kan gjennomføres, og vi krysser fingrene til de blir krokete, og håper så inderlig vi kan trykke "play" igjen snart. Over helga vet vi sannsynligvis mer, og da skal vi komme tilbake med mer info - vi lover!


Enn så lenge kan du kanskje ta en titt på ut.no, og finne en ny tur du kan utforske i løpet av helga? For eksempel er gapahuken på bildet over enkel å finne i Bodømarka, hvis man bare vet hvor den er Og turbeskrivelsen finner du på ut.no!