Hold deg oppdatert på siste nytt

Foto: John Petter Nordbø

Når du er medlem i DNT har du også muligheten til å logge inn på Min side. Der får du full oversikt over ditt medlemskap og hvilke opplysninger som er registrert på deg, og du kan gjøre de endringer du vil, for eksempel hvis du flytter, endrer e-post eller telefonnummer.

Siste nytt rett i innboksen

Både DNT og BOT sender jevnlig ut medlemsinformasjon på e-post, blant annet sender BOT nå medlemsbladet Til Fjells elektronisk på mail. Dette er et strategisk valg av økonomiske og miljømessige hensyn, men foreningen har ikke anledning til å sende informasjon til deg dersom du ikke har gitt samtykke til det. Dette kan du enkelt «huke av» for på Min side på bot.no. Logg deg på og sjekk samtidig at det er riktig e-postadresse som er registrert. Trykk på "Samtykker" og sørg for at det står et kryss i ruten foran e-post, dersom du ønsker f.eks. Til Fjells tilsendt. Har du aldri logget inn på Min side før, kan det være greit å opprette en profil først som sist, for tenker du å melde deg på tur, dugnad eller annen aktivitet en gang, blir du bedt om å logge inn/registrere deg. 

Så ønsker du å holde deg oppdatert på både nasjonale og lokale nyheter fra oss, så logg deg inn i dag og sjekk at alt stemmer!

Slik ser skjermbildet ut når du er logget inn på Min side
Slik ser skjermbildet ut når du er logget inn på Min side