Vinterturprogrammet er klart!

Foto: Marius Dalseg Sætre

Det føles nesten som vi gir dere en julegave dere får åpne ekstra tidlig, når vi nå lanserer vinterturprogrammet. Jula varer helt til påske sies det, men turprogrammet varer helt til mai! Se, les, sett av tid i kalenderen, og gled deg til mange flotte turer i den kalde, fine tida vi nå går i møte med. 

Og det er et bredt spekter av turer på årets program også, rundt 80 stk faktisk. Fra administrasjonen må vi bare rette en stor takk til alle turlederne som stiller opp og gjør det mulig å lansere et fyldig program to ganger i året. Nå er det vintersesongen sin tur, og vi har mange klassikere på planen, både i Bodømarka og på Saltfjellet, men også noen nye turer som ikke har vært arrangert før. En turliste som viser alle turer til alle turgrupper (og som kan skrives ut) kan du laste ned som PDF her, eller du kan klikke deg inn i aktivitetskalenderen vår for å lese nærmere beskrivelser og finne påmeldingsknapp/kontaktinfo til turleder.

Kurs

Det eneste som ikke er lagt inn i programmet som nå lanseres er kursene våre. Ikke alle instruktører er på plass, men det vil bli både skredkurs og turlederkurs, samt "Beeper-kvelder" med øving på bruk av sender/mottager (skredsøker). Følg med i aktivitetskalenderen vår, og på Facebooksiden til Bodø og Omegns Turistforening. 


Påmelding til turene

Noen av turene, spesielt overnattingsturer eller turer som går i utfordrende terreng, har begrensning på antall deltagere. Påmeldingen til turene åpner som hovedregel en måned før turen arrangeres. De fleste har påmelding gjennom aktiviteten som er lagt ut på hjemmesiden, men noen har til turleder (spesielt seniorturene), så les turbeskrivelsen nøye.


Da gjenstår det bare å ønske dere god lesning, vi gleder oss til å se dere på tur de kommende månedene! 


Foto: Marius Dalseg Sætre