Vinterturprogram under planlegging

Foto: Marius Dalseg Sætre

Det er litt stusselig å gå inn på aktivitetskalenderen vår akkurat nå, vi vet det, men vi vil også at dere skal vite at det arbeides for fullt ute i de ulike komiteene våre for å snekre sammen et spennende vinterturprogram i disse dager.

Vi registrerer at snøen stadig kryper lengre ned i skogen, søledammene har plutselig fått knasende lokk hver morgen og media melder om at nå kommer den første høststormen. Det er vel liten tvil om hvilken årstid det er som sniker seg innover landet, og man forbereder seg ulikt til vinteren. I takt med lavere temperaturer ute, tar noen vinterpussen på skiene, sommersoveposen pakkes på loftet, mens vinterposen henges til lufting, noen fyrer i ovnen og drømmer om våren igjen, mens andre ikke kan vente til de våkner til hvitt landskap og nypreppa løyper. 


En ting som er felles for alle som har oppdrag som turleder i BOT, er at det er på denne tiden av året man studerer kartet og plotter inn i kalenderen hvilken helg man skal på tur. Det lages beskrivelser og holdes av datoer slik at vi kan presentere et variert program for dere om en måneds tid. Da skal det være turer for liten og stor, senior og fjellsportinteressert, ved havet og på fjellet, på ski og til fots, og felles for alle er at de legges ut på nettsida vår slik at aktivitetskalenderen igjen skal bugne av turer og aktiviteter som vi håper vil friste mange av dere!


Om vi gleder oss? Ja, definitivt! 

Og det håper vi du gjør også!Foto: Monica Hägglund Langen