Bli med på Kom deg ut-dagen søndag 1. september!

Fint turvær i Ausvika
Fint turvær i Ausvika Foto: Ida Johanne Nova

Kom deg ut-dagen er DNTs nasjonale turdag. Vi har arrangementer i flere av våre medlemskommuner. Kom og bli med - Og nå lønner det seg virkelig å bli medlem!

Søndag 1. september tilbyr DNT-foreningene landet rundt et knippe av turer og aktiviteter som viser mangfoldet i friluftslivet. Her er BOT sine tilbud (klikk på turnavnet for detaljer):

På familieturene blir det utdeling av en liten gave til barna, og det blir gratis grillpølse så langt beholdningen rekker. 

I tillegg har vi et supertilbud til deg som tenker på å bli medlem: Meld deg inn for 2020 nå, og få resten av 2019 på kjøpet. Tilbudet gjelder 1.-3. september og ved innmelding og betaling på dnt.no.

Vi vil inspirere alle til å komme seg ut for å oppleve en fin og sosial dag i naturen, og håper opplevelsen kan bidra til en aktiv og god høst. Det er forventet over 50 000 deltakere til de om lag 150 arrangementene  rundt om i landet. 

- Det er så bra at stadig flere får øynene opp for alle mulighetene som ligger i vårt eget land. Det å bruke tid med barna sine og utforske alt det fine og underlige som finnes i skog, mark, kyst og fjell, gjør dem glad i naturen. I år er det 13 år siden Kom deg ut-dagen ble arrangert for første gang, og siden da har flere hundre tusen barn og voksne blitt inspirert til å nyte og lære mer om friluftsliv, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang. 

Se en oversikt over alle Kom deg ut-tilbudene på www.komdegut.noFoto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Berit Irgens 23. august 2019