Send oss ditt beste hyttebilde og vinn fine premier!

En ukes tur hytte til hytte i Saltfjellet Svartisen Nasjonalpark, oktober 2016. Børvatnet, Lurfjellhytta, Lurfjell, Børvasstindene, Tverrbrennstua, Beiarfjellet, Bjøllåvatnet, Bjellåvasstua, Midtistua.
En ukes tur hytte til hytte i Saltfjellet Svartisen Nasjonalpark, oktober 2016. Børvatnet, Lurfjellhytta, Lurfjell, Børvasstindene, Tverrbrennstua, Beiarfjellet, Bjøllåvatnet, Bjellåvasstua, Midtistua. Foto: Elizabeth Schei

Vi elsker gode historier fra hyttene våre, og også gode bilder, derfor sparker vi i gang en fotokonkurranse som går over hele sommeren! Send oss ditt beste bilde av en BOT-hytte, enten det er et blinkskudd du har liggende fra en tidligere hyttetur, eller du besøker hyttene i løpet av sommeren og finner fine motiver. Ved å delta i konkurransen kan du vinne gavekort på overnatting, finfine emaljekopper til både barn og voksen, rødt og fint regntrekk til sekken din, og andre turrelaterte premier.

Merk ditt bilde med #bothytter eller send det til post@bot.no innen 18. august for å delta.

Vilkår for deltagelse:

  • Bildet må være fra en av BOTs 14 hytteanlegg. 
  • Vi må få lov til å bruke bildet i promotering av våre turer og hytter på hjemmeside, ut.no og i sosiale media senere, og selvfølgelig blir du kreditert som fotograf på bildene vi bruker. 

Lykke til, vi gleder oss til å se alle blinkskuddene deres! :)