Vinnere i fotokonkurransen

Noen ganger trenger de eldste drahjelp, andre ganger er det nok motsatt...
Noen ganger trenger de eldste drahjelp, andre ganger er det nok motsatt... Foto: Ingvild Pettersen Högberg

Vi har fått inn mange flotte bilder etter årets 7-toppstur! Tusen takk til alle dere som sendte inn bilder eller la dem ut på sosiale medier med #7toppsturen2019, det var ingen lett avgjørelse å bare plukke ut tre bilder blant alle blinkskuddene deres! Men tre vinnere skulle kåres, og vi måtte ha flere runder med flere "dommere" før vi landet på de tre som i år ble vinnere. 


1. plassen går til Ingvild Pettersen Högberg for bildet over her. Et nydelig bilde av morfar og barnebarn, som viser at 7-toppsturen er for alle! Yngstemann leder an i oppoverbakken, mens morfar kommer etter. Turglede, mestring og opplevelse med familien, og mamma Ingvild skriver i teksten: "3-toppstur gjennomført, takket være pølsestopp, kakestopp, snurrekassestopp, kakaostopp, seigmannstopp, support med tørre sokker fra morfar og ikke minst to tøffe jenter som ikke mista motet underveis!" Det gjelder å finne den riktige motivasjonen, det virker som denne gjengen klarte det utmerket!

Tid til lek og tull på tur er viktig!
Tid til lek og tull på tur er viktig! Foto: Ken Nikolaisen

2. plassen går til Lilja Sofie Fagerheim Michel som viser at man kan ha det gøy på tur selv om været er vått og stien gjørmete! Det er nok pappa Ken Nikolaisen som har knipset bildet, og han skriver så fint i bildeteksten: "Det må finnes tid til en hvil og noen sprell når man er på tur i skog og mark". Vi kunne ikke vært mer enig!

Pur turglede, til tross for regn, tåke og gjørmete stier!
Pur turglede, til tross for regn, tåke og gjørmete stier! Foto: Mariell Kristiansen

3. plassen går til Mariell Kristiansen som i sitt bilde viser skikkelig turglede! "7-toppsturen 2019 er herved gjennomført med et smil. :) Regn, vått, kaldt, gjørmete og tungt, MEN for en sykt fin tur!". Vi liker innstillinga, bildet og turgleden!