Bli medlem for 2019!

Foto: Kjell Olav Opøien

2018 nærmer seg slutten, vintersesongen er rett rundt hjørnet, og vi har nå åpnet muligheten for å melde deg inn som medlem for 2019. Med på kjøpet får du også resten av 2018! Når du er medlem kan du for eksempel kjøpe DNT-nøkkelen som gir deg tilgang til over 500 hytter i hele Norge, så hva med å invitere noen du er glad i på en stemingsfull hyttetur?

Gavemedlemskap

 Vi kommer ikke helt unna at jula nærmer seg heller, og for mange er allerede ønskelista og gavelista påbegynt. Trenger du en gave til noen som har alt, og ikke ønsker å gi mer ting og tank som fyller opp i huset? Hva med å gi dem et medelskap i DNT, sammen med en invitasjon til en trivelig tur? Vi har gavemedlemskap, gavekort på hytteovernatting, turbøker, drikkeflasker og andre små turrelaterte gaver i butikken vår i Sandgata 3. 

Har du vært medlem i DNT i 2018 vil du snart motta giro i posten sammen med årbok og annen info, men er du ikke medlem fra før av kan du enten melde deg inn på nett eller komme innom oss. Velkommen til en hyggelig turprat!


Foto: Silje Osland