Vinterturprogrammet

Det er få turer igjen i aktivitetskalenderen vår, men fortvil ikke - vinterturprogrammet er under utarbeidelse! Ivrige turledere leter plass i kalenderne sine, studerer kart og planlegger slik at vi snart kan presentere et innholdsrikt program med turer for både små og store, de som vil gå langt og de som bare vil gå i bymarka.

Det er den tida på året at høsten holder på å gå over i vinter, og mange venter på skiføre. I høyden er det allerede hvitt og mulig for de ivrigste å spenne på seg skiene ved bilen og legge innover fjellet, kanskje med en BOT-hytte som mål? Ønsker du å gå på en organisert vintertur med BOT må du likevel smøre deg med bittelitt tålmodighet. Vi holder på med å sy sammen programmene fra de ulike turgruppene, sjekker at det ikke er kollisjoner på hyttene og annet småtteri som må på plass før vi kan sende til trykking. Straks programmet er trykket opp havner det i postkassen til alle våre medlemmer, og deretter på nett.

Er du ikke medlem, men har lyst til å bli en av de første som mottar programmet? Meld deg inn her og bli medlem for 2019!

Vi regner med at det blir slutten av november/begynnelsen av desember før programmet er klart for publisering. Det er ikke mange turer i vinterprogrammet i desember, de fleste går i januar og videre utover nyåret. Men hyttene står alltid klare for besøk, året rundt, så ønsker du å dra på hyttetur kan du gjerne besøke en av våre hytteanlegg som du kan finne info om her.

Midtistua
Midtistua