Kveldstur for kvinner

Ruskete vær, regn og hagl la ingen demper på stemninga!
Ruskete vær, regn og hagl la ingen demper på stemninga! Foto: Marie Stabell Pettersen

På tirsdag inviterte BOT til sin aller første kveldstur for kvinner, og på parkeringsplassen møtte 18 damer opp for å gå tur. Skikkelig trivelig! Alderen varierte fra 30 til over 60, og hele 4 nasjoner var representert, så samtaleemnene i løypa var mildt sagt varierte.  

Vi begynte i dagslys, men det tok ikke lang tid før skumringa kom sigende, og før vi var tilbake ved bilene var det helt mørkt. Dette, kombindert med vind, regn og tidvis hagl gjorde at de ferskeste turkvinnene fikk en skikkelig ilddåp på turkarrieren sin. Men det la absolutt ingen demper på stemninga og turgleden, og går man i samlet flokk føles det trygt og godt selv om man er usikker på egen form, eller kanskje bittelitt mørkredd...


Praten og beina gikk lett på stien innover i småskogen, og da vi etter 1,5 time sa takk for turen var det flere av deltagerne som lurte på når vi skulle gjøre dette neste gang. Det ble også snakket om gapahuk, bålkaffe/te og enkel servering rundt bålet..... Vi er i alle fall klare for tur igjen tirsdag 23. oktober kl 18, og damer i alle aldre ønskes velkommen til tur igjen!

Det kan også være lurt å følge med herpå hjemmesiden og på Facebook (Bodø og Omegns Turistforening), for vi kommer til å sette opp enda flere turer fram mot jul. Kanskje vi sees?

Foto: Marie Stabell Pettersen