Kom til oss før turen starter

Visste du at alle våre medlemmer får 25 % rabatt på byens beste utvalg av kart?

Høsten er her, og vi gleder oss til sprakende farger og frisk luft. Å ferdes ute i fjellet er fantastisk for kropp og sinn. Stadig flere finner frem tursko og høster verdier av å vandre ute i naturen. Mange ønsker å utforske nye og spennende turterreng.

"Bruk kart og kompass. Vit alltid hvor du er." Fjellvettreglene er tuftet på turtradisjon og erfaring fra de som har gått før oss. Planlegginga er ikke bare halve moroa med turen, men det er også nødvendig for å ta trygge valg underveis.

Dersom du fulgte med på Monsen minutt for minutt fikk du kanskje høre hvorfor kart er viktig å ha med i sekken? Mange trives med å bruke GPS, for eksempel fra telefonen, men det tryggeste og beste dersom du skal ferdes i naturen er å bruke kart og kompass. 

Kart og kompass bør være med i sekken.
Kart og kompass bør være med i sekken.

Vi kan kart
Ikke bare har vi byens største utvalg av kart, men vi har også kompetanse til å hjelpe deg med planlegginga av turen. Vi vet hva slags kart du trenger - og ikke trenger, og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg utendørs. Hos oss kan du få hjelp til å planlegge turen, og vi dekker et stort geografisk område på kart.

Vi fører Norges-kart, Turkartserien og har i tillegg en rekke lokalproduserte kart inne i butikken. Mange av kartene er i målestokk 1:50 000, men vi fører også kart med mindre eller større målestokk.

Dersom du trenger et kart vi ikke har inne, kan vi bestille dette for deg. Vi er konkurransedyktige på pris, og alle våre medlemmer får kart og annet turutstyr til sterkt reduserte priser.

Den lille butikken vår ligger i Sandgata 3, med inngang fra Storgata mellom frisørsalong og klesbutikk. Trappa opp til andre etasje er merket med våre gjenkjennelige T-merka steiner, og vi gleder oss til å få deg innom på besøk. Vi har også populære turbøker og annen inspirasjon som kan gjøre turplanlegginga ekstra trivelig. 

Kom gjerne innom oss før sekken pakkes og turen starter!

Ønsker du å bli med i DNT? Klikk på bildet!
Ønsker du å bli med i DNT? Klikk på bildet! Foto: Marius Dalseg Sætre

Skrevet av Elin Beate Johannessen 10. september 2018