Booket seng for å sikre hytteferien

Foto: Siri Skarvik Pettersen

Tobarnsfamilien fra Bodø var blant de første til benytte vårt nye bookingsystem på utvalgte hytter, og skryter av tilbudet. 

Hyttetilbudet til DNT er populært, og nå er det endelig mulig å booke senger på enkelte av hyttene. Dette har vært et etterlengtet tilbud, særlig for småbarnsforeldre.

Foto: Siri Skarvik Pettersen

Familien Skarvik Pettersen fra Bodø er noen av de første som har benyttet seg av tilbudet, og de ønsket å sikre hytteferien på Beiarstua.

"Vi har allergi i familien og ville sove på et hundefritt rom, og fordi vi ville være sikre på å få to sammenhengende netter på hytta valgte vi å booke på forhånd" sier mamma Siri (43) som er veldig fornøyd med muligheten.

Sammen med mannen Arild (48) er hun vant til å besøke hyttene til DNT. Hun har aldri opplevd at det har vært for lite plass på noen av hyttene, men syns det gir en god trygghet å vite at de kan booke senger før de drar. Ungene storkoser seg når de er ute på tur sammen, og når vi snakket med dem hadde sønnen Steinar (14) akkurat dratt inn en ørret i kulpen ved Beiarstua.

Foto: Siri Skarvik Pettersen

For Astrid (8) er dette hennes første opphold på Beiarstua, men den unge jenta har vært med på friluftsliv siden hun var lita. Som ettåring var hun på Beiarfjellet for første gang. Siden har det blitt flere turer på fjellet. Barn har fortrinnsrett på senger i hyttene til DNT, men det er kjekt å vite at mamma og pappa også er sikret seng.

Foto: Siri Skarvik Pettersen

BOT har tre hytter hvor det er mulig å booke seng på forhånd. I tillegg til Beiarstua tester vi ut ordningen på Bjellåvasstua og Tverrbrennstua.

På alle disse hyttene er det utvalgte rom hvor det er mulig å bestille ei eller flere senger på rommet. Nye merkinger er på plass, og vi ønsker alle velkommen til å teste ordningen.

Du kan enten finne informasjon om hytta på våre nettsider eller via ut.no og deretter trykke på booking-knappen, eller du kan benytte https://booking.dnt.no og velge hytte fra menyen. 

Foto: Elin Beate Johannessen

Har du spørsmål knyttet til bookingsystemet kan du kontakte oss på kontoret på tlf. 75 52 14 13 eller post@bot.no. Ordningen er landsdekkende, og du kan lese mer om tilbudet her. 

Uansett om du ønsker å booke eller ikke, gjelder fortsatt DNTs plassgaranti, og med unntak av Tåkeheimen, som har hatt litt trykk nå i sommer, er det god plass til alle på våre hytter.

God tur!