Resultatlister Børvasstindan Classic 2018

Høyeste punkt på Gavelen.
Høyeste punkt på Gavelen. Foto: Marie Stabell Pettersen

Årets Børvasstindan Classic er historie. Det ble både vått og grått, og ikke mange varmegradene å skryte av oppi høyden, men for en stemning og for et pågangsmot hos deltagerne!  Selv i grauttjukk tåke med regn og vind satt smilene løst, og jubelen og mestringsfølelsen var til å ta og føle på i målområdet. 

Innsatsen hos alle som deltok er imponerende. Det er ikke for alle å løpe over 3 mil med drøye 1000 høydemeter i såpass krevende terreng. Det er bratt, steinete, vått og gjørmete, men også med fantastiske fjell, smilende frivillige som heier og deler ut energidrikke, og enorm mestringsfølelse ved målgang. I år var det litt over 200 personer som valgte å bruke lørdagen sin til å delta i Børvasstindan Classic, og rundt 30 frivillige som hadde ulike oppgaver underveis. For en innsats fra både deltagere og frivillige, sier bare vi - TUSEN TAKK for at dere alle gjør det mulig å arrangere et løp som dette!


Sandvatnet mot Gavelen kl 9.00, en time før start.
Sandvatnet mot Gavelen kl 9.00, en time før start. Foto: Marie Stabell Pettersen

Resultatlista

Noen løper for å bare ha gjort det, noen løper for opplevelsen og noen løper for å slå egen eller andres rekord. Vi har tatt tiden på deltagerne fra start til mål, og også med en mellomregistrering på Gavelen, som i år var høyeste punkt i løypa. På grunn av tåke og sleipt og glatt føre mot toppen valgte vi å "stenge fjellet" videre oppover, og dermed utgikk Sandvasstinden i år.

Så, for dere som er nysgjerrige, enten dere deltok selv eller kjenner andre som gjorde det:

HER ER RESULTATENE FRA BØRVASSTINDAN CLASSIC 2018.


PS: For å få kunne bla mellom deltagerlistene (kvinner/menn) og se mellomtider må du åpne listene på en datamaskin, det funker ikke så bra på mobil. 

Vil du se flere bilder?

Vi har hatt med oss en kjempeflink fotograf opp i fjellet, så i løpet av få dager kommer det et aldri så lite bilderas her på hjemmesiden! Følg med her, og på DNT fjellsports Facebookside!

Blide og glade på Gavelen i gråværet!
Blide og glade på Gavelen i gråværet! Foto: Ida Johanne Nova