Bruk inneklemtdagen utendørs

Keiservarden er et lite fjell i Bodø, Nordland på 367 m.o.h.Fantastisk utsikt av det vakre øy Landegode og lofotveggen. Dette bilde er tatt kl. 23:55 midnatt den 30.Mai.2016. Noen dager til vi får se fullkommen midnattssol her oppe i Nord.
Keiservarden er et lite fjell i Bodø, Nordland på 367 m.o.h.Fantastisk utsikt av det vakre øy Landegode og lofotveggen. Dette bilde er tatt kl. 23:55 midnatt den 30.Mai.2016. Noen dager til vi får se fullkommen midnattssol her oppe i Nord. Foto: Tesalonica Johannessen

Kontoret boltrer igjen dørene på fredag, og vi oppfordrer alle til å gjøre som oss; jobbe fra åpent kontorlandskap!

Kontoret i Sandgata 3 holder stengt fredag 18. mai. "Kjerringene" på kontoret har tenkt seg ut i marka! Dersom dekninga er god kan det hende du er heldig og får svar på henvendelser via våre Facebook-sider (men vi må advare, vi liker å koble av når naturen lokker).

Har du tenkt deg ut på tur?

Vi har åpent til kl. 15 i dag, og kan besøkes eller nås på telefon 75 52 14 13. Medlemskap og DNT-nøkkel kan dessuten ordnes hos Sport Norge i Glasshuset både fredag og lørdag. 

17.mai på Finse 2014
17.mai på Finse 2014

Bodø og Omegns Turistforening inviterer turfolket til å gå sammen med oss i Borgertoget, og ønsker våre medlemmer, tillitsvalgte og alle andre som er hekta på tur en strålende nasjonaldag.

God tur, og riktig god pinse!