Finn kjærligheten med grønn lue

Det startet med en aprilspøk, men den grønne lua er nå en fin anledning til å finne noen å dele turer - og livet med. 

1. april 2014 ble artikkelen "DNT innfører ny merking i i fjellet" lagt ut. Det førte til storm i sosiale medier, og DNT skjønte at folk ønsket at spøken skulle bli alvor. I dag kjenner de fleste til konseptet, og mange syns det er en fin måte å signalisere at en er åpen for kontakt. 

At en fremtidig partner liker friluftsliv er et av de punktene flest oppgir som viktig når de søker etter noen å dele livet med. Det er kanskje ikke så rart når vi bor dette naturskjønne landet?

Jeg besøkte vakre Lofoten i år, og høydepunktet var definitivt toppturen til Reinebringen med denne fantastiske utsikten! For er spektakulært landskap Norge har her i nord!
Jeg besøkte vakre Lofoten i år, og høydepunktet var definitivt toppturen til Reinebringen med denne fantastiske utsikten! For er spektakulært landskap Norge har her i nord! Foto: Kornelia Lunde Aae

DNT har lenge hjulpet folk med å finne hverandre. I Fjell og vidde kunne en finne kjærligheten i spalten "Fjelltreffen", og i dag er den en av de mest besøkte nettstedene våre. 

Bodø og Omegns Turistforening arrangerer Grønnlue-tur til Landegode 25. - 27. mai. Her kan de mellom 30-45 bli med på ei sosial helg med telting, turprat rundt bålet og varierte naturopplevelser. 

Vi har flere BOT-par i organisasjonen vår, og det er stas. I den lille butikken vår selger vi kart, lakenposer og masse annet turutstyr, deriblant grønne Devold-luer.

Om du er singel og reker rundt i fjellet kan kanskje den grønne lua hjelpe deg å finne noen å dele flotte friluftsopplevelser med?

Vi heier på kjærligheten, og ønsker god tur ut!