Snart klart for "Bynære kveldsturer"

Foto: Berit Irgens

Tirsdag 3. april starter vi opp igjen med bynære kveldsturer i Bodø. Turene er gratis og åpne for alle. Kom og bli med!

Ønsker du å bli mer fysisk aktiv eller å gå tur sammen med andre? Er den norske turkulturen ny for deg? Har du lyst til å følge våren fram mot sommeren gjennom sanseopplevelser i naturen? Uansett grunn - og enten du er medlem eller ikke - så vil vi gjerne ha deg med på tur.

Fra og med tirsdag 3. april til og med 5. juni inviterer vi til ukentlig kveldstur i marka. Fast oppmøtetid er kl 18.00. Oppmøtested veksler mellom Maskinisten (3/4, 17/4, 8/5, 22/5, 5/6) og Mørkvedhallen (10/4, 24/4, 15/5, 29/5). Om du ikke har bil, kan du ta buss rute 3 til Maskinisten og rute 1 til Mørkvedhallen (stopp Hokkåsterrassen).


Det blir alltid tur - uansett vær. Vi stiller med to turledere, som velger turmål etter vær- og føreforhold. Turen tar 1-2 timer. Turtempo legges opp etter deltakernes form; det kan være aktuelt å dele i to grupper som går ulik turlengde. Velg klær etter vær, og ta med litt drikkevann.


Du velger selv hvor mange turer du vil være med på, det er bare å møte opp til annonsert tidspunkt. Det er gratis å delta.

Skrevet av Berit Irgens 8. mars 2018