Ski på topp by Bergans!

Foto: Joakim Stang

DNT fjellsport Bodø utfordrer alle toppturentusiaster til å bli med på Ski på topp by Bergans! Noen utvalgte toppturer i området rundt Bodø gir poeng, og Bergans er inne i bildet og sponser fete permier til til heldige vinnere! Konkurransen starter NÅ og varer til 15. april, så det er ingen ting å vente på! 

Bedriftsidrettens Ti på topp er etter hvert et velkjent fenomen i Bodø, med økende deltagelse år etter år. Nyeste tilskudd i turkonkurranse er altså Ski på topp Salten, en vintervariant, og DNT fjellsport Bodø ønsker å utfordre toppturentusiastene litt ekstra ved å plukke ut noen utvalgte topper man kan samle poeng på for å være med i konkurransen Ski på topp by Bergans! 

Så hva er egentlig forskjellen på ski på topp Salten og Ski på topp by Bergans?

Ski på topp Salten er hovedkonkurransen, med 30 turmål hvor man kan samle poeng. Turmålene her varierer i både vanskelighetsgrad og lengde, og blant disse har fjellsportgruppa fått legge inn noen utvalgte toppturer som vi får lage en egen konkurranse på. Denne delen har fått navnet Ski på topp by Bergans, siden Bergans er med og sponser oss med finfine premier som deles ut til heldige vinnere under Arctic Freeride Event på Sinus 19. oktober! Kort forklart: du registrerer deg inn som Ski på topp Salten-deltager, og deltar automatisk i den eksklusive Ski på topp by Bergans-konkurransen straks du samler poeng på noen av følgende topper:


  • Eiteråskartinden - 3 poeng
  • Isvasstinden - 5 poeng
  • Kistrandtinden - 4 poeng
  • Kvalhornet - 3 poeng
  • Nordre Nattmålstuva - 2 poeng
  • Per Kalsatinden - 5 poeng
  • Ryptinden - 5 poeng
  • Søndre Nattmålstuva - 3 poeng


Hvis du klikker deg inn her kan du også finne beskrivelse av turene, samt se toppene plassert i kartet med inntegnet løype. Lista viser alle 30 turmålene, så det er bare å scrolle i vei til du finner ditt neste toppturmål!


Registrering

For å registrere poeng må man bruke appen Trimpoeng, som man enkelt laster ned til mobiltelefonen. Etter å ha lasta den ned er det superenkelt å registrere seg, og i samme slengen betaler du 150 kr for å delta, så er det bare å spenne på seg skia og komme seg på fjellet for å samle poeng! En fin steg-for-steg-oppskrift på hvordan du registrerer deg finner du på Bedriftsidrettens nettsider


Måtte tiden framover bringe mye puddersnø, godt vær, fine svinger og gode turopplevelser! 

Kjør sikkert - sjekk skredvarsel på varsom.no før du skal på tur :) 

Lykke til!