Påsketur i Europas siste villmark!

Påske, appelsin og Kvikk Lunsj, mer typis blir det vel ikke? Men nå har du sjansen til å utfordre deg selv med en skikkelig rå påsketur inn i Sarek Nasjonalpark, regnet som Europas siste villmark! 

Vi utnytter det at vi har fri over mange dager, og bruker stille uke til en lang skitur med telt og pulk! Starten blir ved kirka i Sulitjelma fredag 23. mars, så går vi innover fjellheimen med en rundtur i Sarek som mål. Første natta overnatter vi på Ny-Sulitjelma, en av Sulitjelma og Omegns Turistforenings hytter, før vi spenner på oss skiene og bruker teltet som bolig de neste dagene. Siste natta tar vi også sikte på overnatting i hytte, mest sannsynlig Sorjus, for en sosial avslutning og rom for en ekstra dag med tur i området uten pulk. Retur tilbake til bilene lørdag, evt søndag 1. april i forhold til vær og framdrift.

Høres dette ut som et eventyr du kunne tenkt deg til å være med på? Klikk deg inn på aktiviteten her for mer info eller for å melde deg på! Og ta for all del kontakt med turlederne dersom du har spørsmål rundt turen eller er usikker på om formen holder. Men ikke vent for lenge, påmeldingsfristen er satt til 12. februar!

Vintertelting på Finse
Vintertelting på Finse Foto: Åshild wheeler