Godt nyttår, alle turvenner!

Bildet er tatt på fortoppen til  Lurfjelltinden i Bodø med selvutløser. Fjellet i bakgrunnen er deler av Børrvasstindan
Bildet er tatt på fortoppen til Lurfjelltinden i Bodø med selvutløser. Fjellet i bakgrunnen er deler av Børrvasstindan Foto: Tor Berg Olsen

Saltenkalenderen lokker til tradisjonelle turer og helt nye turer. Hva har du lyst til å oppleve i 2018? 

Julefeiringa er over. Vi hilser et nytt år hjertelig velkommen. Lyset er magisk på denne tida, og det er friskt og godt å komme seg ut.

Hos BOT i Sandgata 3 er hverdagen tilbake, med vanlig åpningstid og kjekke turprodukter i butikken vår. På veggen henger Saltenkalenderen for 2018. Fantastiske bilder inspirerer oss til å bruke mest mulig fritid utendørs. Det er den perfekte kalenderen å ha på kontoret dersom du er friluftsinteressert. 

Her får du kjøpt kalenderen.

Den store nyheten for 2018 er at DNT fyller 150 år. Jubileumet markeres over hele landet med flere turer og arrangement. Vi starter med å invitere til storslått utebursdag 21. januar, og gleder oss til å lage folkefest med bålkaffe og fakkeltog.

Foto: Julie Maske

Hyttene våre venter på besøk, og vi tilbyr et variert turprogram for store og små. Kanskje dette er året hvor du blir med på en av våre sosiale fellesturer?

Finn din tur her.

Den første tradisjonelle "turen" vår er torsdagskaffe for seniorer som starter opp allerede i morgen. Kaffe og nystekte vafler serveres i møterommet på kontoret vårt kl. 12:30. Ønsker du å bli kjent med mulige turvenner? Du er hjertelig velkommen.

Bodø og Omegns Turistforening ønsker å inspirere og tilrettelegge for at flest mulig skal komme seg ut i den helsebringende naturen vår, og nyte godt av trivelig turselskap. Det er bra for både individ og samfunn. 

Vi ønsker alle våre medlemmer og andre turvenner et riktig godt nyttår!