Nye medlemmer får to gratis overnattinger

Vi fikk 30 nye medlemmer på Kom deg ut-dagen, og feirer med å gi to gratis overnattinger til alle nye medlemmer!

Dobbel glede å bestige ein topp saman med ei av dine beste venninner! Kyrkjetinden i Ørsta, 1070 MOH i mi kjæraste heimbygd.
Dobbel glede å bestige ein topp saman med ei av dine beste venninner! Kyrkjetinden i Ørsta, 1070 MOH i mi kjæraste heimbygd. Foto: Hilde Andreassen

Med all den vakre naturen vi har rundt oss er det kanskje ikke rart at nordmenn elsker friluftsliv. DNT har nettopp rundet 300.000 medlemmer. Bare de fire siste årene har vi fått 50.000 nye medlemmer, og tallene stiger jevnt og trutt. Det gjør oss innmari glade!

Å tilrettelegge for at flere kommer seg på tur er en fryd, og vi er takknemlige for alle våre medlemmer som bidrar til å gjøre dette mulig. Norge er som kjent ikke skapt for å sitte på rumpa.

Høsten er her. Vi har mange koselige hytter som bare venter på besøk. Om du liker å være ute har vi et perfekt tilbud til deg.

Dersom du tegner medlemskap hos oss nå på tampen av året, får du to gratis overnattinger med på kjøpet.

Medlemskapet kan tegnes på nett, eller du kan komme innom oss på kontoret i Sandgata 3.

Solnedgang ved Lurfjellhytta, utenfor Bodø.
Solnedgang ved Lurfjellhytta, utenfor Bodø. Foto: Jarl Gåsvær

Lurfjellhytta er ei DNT-hytte som har blitt veldig populær de siste årene. Plasseringen er super. Den ligger nært en rekke topper over 1000 meter. Områdene rundt bugner over av bær og sopp, og det er godt med fisk i fjellvannene. Kanskje du har en god venn du vil ha med hit på tur?

Kom deg ut - meld deg inn! 

Skrevet av Elin Beate Johannessen 6. september 2017