Nattevandring til Keiservarden

Bli med og lys opp høstmørket for å skape kraft som lyser opp bærekraftmålene!

Gratiskonsert med fantastiske Violet Road venter på toppen av Keiservarden lørdag 9. september. Før vi kan nyte en musikalsk opplevelse full av energi, skal vi vandre opp til toppen av byfjellet vårt mens vi lærer om FNs bærekraftmål. Dette må du ikke gå glipp av!

Violet Road er et populært band fra Kåfjord. Som barn av en landsdel med mørke store deler av året bærer låtene preg av melankoli, men de har en historie å fortelle. En som gjelder alle. Om ensomhet. Usikkerhet. Glede, og sorg. 

Du har sikkert hørt "Face of the moon" eller "We are the love". Uansett lover vi en musikalsk opplevelse som kommer til å engasjere deg! 

Nattevandringen starter ved parkeringsplass nedenfor Turisthytta.

Langs stien opp til Keiservarden vil det være installasjoner og aktiviteter hvor både små og store kan lære om bærekraftsmålene. På toppen av fjellet skal vi lyse opp bærekraftsmålene og skape et spektakulært symbol på krafttaket som må til for å nå målene.

Nattevandring til Gaustadtoppen
Nattevandring til Gaustadtoppen Foto: Aleksander Myklebust/Norad

FNs 17 bærekraftmål står i fokus. 

Representanter fra Norad, Bodø kommune, Den Norske Turistforening og Røde Kors vil sørge for en sikker og minnerik turopplevelse. 

Vi hos BOT trenger funksjonærer som kan smile til nattevandrerne underveis i løypa. Som vil bli med på å skape en magisk opplevelse, hvor vi går sammen for en bærekraftig framtid. Har du lyst til å bidra? Hurra! Gi oss et pip på kontoret. 

Små og store tursko er hjertelig velkommen. Husk hodelykt, og varme klær. 

Les mer om arrangementet her.

Nattevandring til Keiservarden med gratiskonsert og et viktig budskap. Dette blir en uforglemmelig opplevelse. Vi håper du blir med!