Studenttur hytte til hytte

Fellestur

Fra dato
14. september 2018 kl. 17:00
Til dato
16. september 2018
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
Turkode
BOT18-U-20
Dette arrangementet er over!

Bli med ut på eventyr! 

Er du ny i byen og har lyst til å bli kjent med den vakre naturen vår? Eller kanskje du har bodd her i mange år, men har blitt student og har lyst til å bli kjent med noen andre som også elsker friluftsliv? Da har vi et supert tilbud til deg!

Turen starter på miljøvennlig (og studentvennlig) vis; vi tar buss fra Bodø til Beiarfjellet fredag kveld. Når vi hopper av midt på fjellet får vi umiddelbart en fantastisk følelse av å være midt i naturen.

Nå venter en liten rusletur på en liten halvtime inn til den populære Tverrbrennstua vår; ei hytte som ofte er brukt som utgangspunkt for lengre turer. Her velger vi sengeplass, og finner fram yatzy-blokka. 

Lørdag lager vi en god frokost, smører matpakke og gjør oss klar til en skikkelig flott tur mot Saltfjellet. Det som er fint med denne turen er at man får god innføring i hvordan hytte- og rutenettet vårt fungerer, og man får sett vakker natur fra start til slutt.

Lørdagsetappen er på omtrent 20 km til Bjellåvasstua, og søndagsruta tar oss med ned til Trettnes på en litt kortere tur. 

Turlederne ordner felles middag lørdag kveld, ellers tar du med alle måltider selv. 

Aldersgruppe 19-30 år. Begrenset antall plasser, og noe tidligere turerfaring kreves. 

På søndag tar vi buss fra Saltdal ca kl 17 og tilbake til Bodø, og koser oss med å se gjennom alle de fine bildene vi har tatt underveis! 

Turavgift dekker fellesmåltidet. Overnatting og buss ordner du selv. Medlemmer får halv pris på overnatting på alle våre hytter, og siden vi skal få to herlige netter i ferdigoppredde senger så lønner det seg å tegne medlemskap før du melder deg på. Les gjerne mer her.

Kontakt turledere dersom du har spørsmål eller trenger litt mer informasjon. 

Tre hytter i en smell - vi gleder oss til herlig fjelltur! 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jakob Lindstrøm
  • Solveig Lysfjord Sørensen